top of page

sön 22 sep.

|

Helsingborg

Workshop Solhälsningen Surya Namaskar

Lär dig Solhälsning A och B från grunden

Workshop Solhälsningen Surya Namaskar
Workshop Solhälsningen Surya Namaskar

Tid och plats

22 sep. 2024 10:00 – 12:00 CEST

Helsingborg, Filbornavägen 11, 252 76 Helsingborg, Sverige

Om evenemanget

Solhälsningen är en hyllning till solen och under den workshopen djupdyker vi i Solhälsning A och B som traditionellt i början av en yogaklass  för att värma upp och förbereda kroppen innan du går vidare till andra mer statiska positioner.

Serien ger en flödande variation på framåtfällningar och bakåtböjningar där du på ett effektivt sätt ökar rörligheten i hela ryggraden, höfterna andra viktiga leder i kroppen. Med solhälsningens olika positioner växlar du mellan muskelansträngning och avspänd stretch i synkronisering med ditt andetag vilket främjar avslappning och bidrar till att du lättare mjuknar i kropp och sinne.

Här tillåter vi oss att stanna vid varje position och lära oss mer om hur vi gör den, vilka varianter och modifikationer det finns. Du har möjlighet att ställa frågor och få svar. Och framför allt så kommer du att hitta din variant på solhälsningarna som passar dig och din kropp.

Solhälsningen har även en kraftfull effekt på sinnet, den kallar på din uppmärksamhet och håller dig mer närvarande vilket bidrar till att du tränar ditt sinne att vara mer koncentrerat. Långsamt lär du dig att bli mer uppmärksam på de inre förändringar som tar plats, avslappning, acceptans och en känsla av att vara tillfreds.

Kom och lär dig serien från grunden eller bara finslipa din praktik.

Lärare: Madeleine Enhörning Datum: söndag 22 september Tid: kl 10.00 - 12.00 Kostnad: 295 kr

Kontakta oss gärna för frågor på info@shantiyogacenter.se

Välkommen!

Biljetter

  • Teknikklass

    Försäljningen slutar: 19 sep. 12:00 CEST

    Teknikklass Solhälsning A och B

    260,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page