top of page
Porcelain Serveware

YOGA & AFTERNOON TEA

Yoga & Afternoon Tea
Yoga/Meditation/Föreläsningar

Välkommna till en dag med yoga, meditation, föreläsning och Afternoon Tea

Afternoon Tea är en härlig eftermiddag där vi kombinerar yoga, meditation och föreläsning med en delikat afternoon tea-buffé. Vi erbjuder en dag där du lär dig mer om hur du stärker och balanserar kroppen eller helt enkelt bara unnar dig en härlig dag medföreläsningar och tips om hur du kan förbättra din livsstil. 

 

Yogapasset är inkännande och öppnande som passar alla, både nybörjare och dig med yogavana. Vi använder våra sinnen och har lite extra fokus på andning. Medtag gärna egen yogamatta/underlag och filt, då vi har ett begränsat antal mattor till utlåning.


Kockarna på Marina Plaza dukar upp en läcker buffé i form av snittar med smakrika pålägg, minibakverk och desserter, nygräddade scones och allt som hör till en riktigt afternoon tea-buffé. Hembakat från grunden på ekologiska och vegetariska råvaror.

Vinnare i vårt lotteri delar på:

Klippkort 5 ggr (Värde 995kr).

 

Alla är varmt välkomna till denna dag och inga förkunskaper behövs.

Vad händer under eftermiddagen?

Vad?

Det bjuds på föreläsningar, yogapass, buffé. Det kommer handla om hälsa, meditation, yoga & afternoon tea är temat. 

För vem?

För dig som vill få en allsidig, holistisk syn på livet, lära dig hur du förändrar dina tankebanor, ovanor och uppnå en kontinuerlig förbättring av hälsan med hjälp av Yoga och Hälsa. Alla är välkomna för inspiration och kunskap, inga speciella förkunskaper behövs.

Yogalärare/Föreläsare

Rita Cording, leg fysioterapeut, Madeleine Enhörning, yogalärare/fitness consultant, Kenneth Riton meditationslärare och några överraskningar!

Allt detta följt av en härlig buffé!

Var?

När?

Pris

Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Lördag 8 April

Kl: 13:00 - 17:00

Sista dag för anmälan:

29 Mars

695 kr/pers

Övrigt

För yoga: använd något lätt och bekvämt t ex shorts, tights, sport top, linne. Ta gärna med egen yogamatta då vi har ett begränsat antal mattor till utlåning.

Kontakta oss gärna om du har frågor info@shantiyogacenter.se
VARMT VÄLKOMNA

Boka din plats!

För att boka dig till afternoon tea, klicka på knappen och genomför betalningen.

bottom of page