top of page

Såhär tycker våra medlemmar

Jag måste säga att yogan på Shanti har hjälpt mig väldigt mycket under 2021. Tack så jättemycket Sophie för att du finns på Shanti Y C och är så fantastik som du är! Jag har inte mått så bra på länge som efter dina klasser. Jag saknar heller ingenting på klasserna, ingenting som jag skulle vilja har mer av. Jag får allt varje gång. Tack!

Sex personer med yogamattor och glada miner står framför en vit tegelvägg

Välkommen till
Shanti yoga center

Före klassen

FÖRBERED DIG INFÖR KLASSEN

Kom gärna 15 minuter innan din klass börjar så att vi kan visa dig runt och förbereda dig för klassen. Bra att ha med är vattenflaska och ha på dig något lätt och bekvämt t.ex shorts, tights, sport top, linne. Undvik långa byxor och stor T-shirt. Yogamattor finns att hyra, annars tar du med dig din egen. 

MÖT DIN LÄRARE

Vi är så glada för att få träffa dig och är stolta över att kunna erbjuda ett varierat utbud med några av de bästa och mest erfarna yogalärarna i branschen! Läs gärna mer om din lärare här. Din lärare kommer att be dig fylla i en hälsodeklaration där du låter oss veta om du har några skador eller begränsningar för att vi ska kunna ge dig alternativa övningar.

VÄLJ RÄTT KLASS FÖR DIG

Klasser är öppna, man kan komma och gå när man vill. Kurser följer man under en viss period. Vi har ett varierat utbud för att möta alla nivåer av yogautövare. Är det din första klass kan det ta några gånger för att du ska vänja dig . Var snäll mot dig själv, lyssna till kroppen och vila när du behöver. Ju mer du tränar desto starkare blir du

Kvinna gör en yogaposition i svarta träningskläder i ett vitt rumm med en kvinna i bakrunden

EFTER KLASSEN

Gemenskap i studion och utanför

Shanti är mer än bara yoga och träning. En härlig gemenskap bland medlemmarna har utvecklats efter alla år - vi startade 1991 - och förutom bästa yogan och bästa lärarna är den personliga stämningen det som gör oss speciella. Alla pratar med alla och nybörjare tas direkt in i gemenskapen. Håll kontakten med oss utanför studion genom att följa oss på Instagram och Facebook för viktiga uppdateringar, speciella erbjudande och medlemsevent.

Bekvämligheter

Oavsett om du behöver göra dig redo för att starta arbetsdagen eller en kväll på stan så har vi det du behöver. Vi har duschar och omklädningsrum, ta gärna med hänglås till skåp för förvaring av av dina personliga tillhörigheter. kläder och väskor. Du kan ta med värdesaker; t.ex. nycklar, pengar och mobil i yogasalen. Men inga kläder/väskor. I yogasalen är det helt tyst (gå in och ur salen med försiktighet). Shanti Yoga Center är en mobilfri zon.

Nybörjarkurser

Bra att börja med är att gå en nybörjarkurs för dig som aldrig utövat yoga tidigare eller kanske haft en paus i ditt yogautövande. På dessa kurser lär du dig yoga från grunden. Kurserna fokuserar på att skapa kroppsmedvetenhet samt balans och stabilitet både fysiskt, emotionellt och mentalt med hjälp av medveten närvaro. Skicka iväg din anmälan när du har hittat din yogakurs så tar vi kontakt med dig. Ta steget mot att bli smidigare, starkare och lugnare redan idag!

Efter Klassen
Yoga Practice

VANLIGA FRÅGOR

Yoga at Home

BOKA DIN FÖRSTA KLASS

AdobeStock_287865285.jpeg

PROVA OSS I 14 DAGAR

bottom of page