top of page
Image by Denis Oliveira

OM OSS

Shanti Yoga Center

Shanti Yoga Center Helsingborg har funnits sedan 1991 och är ett hälsoföretag med gedigen kunskap inom hälsa och livsstil. Vi är ett personligt yoga- och träningscenter med trivsam atmosfär i fräscha lokaler på Olympiahallen sedan 2008 i Helsingborg. Vi erbjuder ett brett utbud av yogakurser, privat träning, yogaretreats och hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt motto är att satsningar på hälsa ska ge en ökad livskvalitet för privatpersoner och företag.


Vi vänder oss till dig, oavsett ålder eller form, som söker ett mer personligt och privat alternativ. Varje kund behandlas unikt och vi skräddarsyr ett upplägg för träning som passar just dig. Vi vill inspirera till en mer medveten livstil och motivera dig att hitta balans i kropp och själ.

Vår mission är att erbjuda högkvalitativ yoga, kunskap, träning och utbildning tillgänglig för alla.

Vi finns till för att hjälpa människor att utvecklas effektivt – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.

Våra lärare har utbildats och certifierats internationellt och testade för att säkerställa att de inte bara är kunniga och erfarna, utan de själva utövar det de kommer att lära ut.

 

Våra kurser, workshops och retreater är utformade för långsiktig utveckling och gjorda för att hjälpa dig att förändra dig själv och ditt liv till det bättre.

bottom of page