top of page
Stretching

PRIVAT TRÄNING

Varför träna med en PT?

Din PT tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig och gör din träning motiverande och effektiv. Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål  och hjälper dig att få ut maximalt av din träning.


En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt, bättre teknik i yogaövningarna eller köra Vasaloppet.

Gratis PT-konsultation

Behöver du hjälp med att komma igång eller vill du ta träningen till nästa nivå? Boka en konsultation med en av våra personliga tränare där du får möjlighet att ställa frågor, prata målsättning och se vilka möjligheter som finns för dig. Det är helt gratis och tar cirka 30 minuter.  Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation hos oss, efter en konsultation är gjord kan du sedan boka PT tider.

Hur fungerar det att träna med PT?

Varje PT-tillfälle är 60 minuter. Du får hjälp med motivation, teknik, övningar och träningsupplägg. Tillsammans skräddarsyr vi ett program och sätter upp mål som passar dig. Under ditt första tillfälle fyller du i en hälsodeklaration för att din personliga tränare ska få en bild av din träningsbakgrund, livsstil, eventuella skador, syften och målsättning.

 

Utifrån dina mål kommer du och din personliga tränare överens om hur många gånger och hur länge ni kommer att träna tillsammans. Beroende på vad du vill fokusera på kan ni testa din kondition, styrka, rörlighet eller stabilitet. Tillsammans följer ni upp testerna för att du ska känna att du är på väg åt det håll du vill och förväntar dig.

Välj mellan olika PT-Paket

Vi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver. Du kan välja mellan att träna själv eller tillsammans med en vän eller i grupp, 3-5 pers. Antal gånger du köper beror helt på vilket mål du har med din träning, hur ofta du vill träna eller under hur lång period du vill träna med PT. 
Flera av våra medlemmar tränar med sin PT under hela året, andra tränar med sin PT under kortare perioder, för att få ny inspiration eller för att träna specifikt mot ett mål. 

60 min träning

med din PT

1 ggr: 1.375kr

10 ggr: 10.750kr

PT 60

60 min träning med PT och en vän

1 ggr: 1.575kr

10 ggr: 11.995kr

PT DUO

10 ggr 3 pers 10.895kr

10 ggr 5 pers 12.895kr

1 ggr, 3 pers: 2.925kr

1ggr 5 pers: 4.895kr

PT GRUPP

60 min med PT

Boka en tid med oss

Vänligen använd formuläret för att kontakta våra personliga tränare. Vi kommer sedan att kontakta dig för att hitta en tid och plats som passar dig bäst.

 

Fyll även i vilket prispaket du vill ha, så ger din personliga tränare dig mer information. Betalning sker via faktura. 

Tack för ditt meddelande!
Boka PT

Vad våra medlemmar tycker

 

Privata yogalektioner med Sophie är värda sin vikt i guld för mig. En mycket god investering för kropp, själ och sinne som jag önskar alla kunde ta del av.

Patrik Andersson

bottom of page