top of page

FÖRETAGSYOGA

Vi hjälper ert företag till bättre friskvård!

Vårt främsta mål är att sprida träningsglädje och hjälpa företag till en bättre friskvård. Vi har lång erfarenhet av att coacha olika typer av företag.  Alla våra ledare är utbildade fitnessinstruktörer med stort engagemang och driv. 

Vi kommer till er för att leda skön morgonyoga, kickoff, afterwork, konferens och utvecklingsdagar och skräddarsyr ett upplägg helt utefter era specifika önskemål. Ni är även varmt välkomna för yoga, meditation och friskvårdsföreläsningar i några av våra lokaler på Olympiahallen i Helsingborg.

 

Vi anpassar träningarna helt efter era behov. Det är även möjligt att bli indelade i olika grupper baserat på nivå. För oss är det viktigt att alla ska kunna delta för bästa friskvård på just ert företag.

 

Här kommer några förslag på gruppträning:

 

Kom igång - Functional Moves - Core Power - Step & Styrka - Pilates

 

Ett vanligt skäl till att människor inte tränar är tidsbrist och rädsla att göra fel. Genom lättillgänglig och professionellt ledd gruppträning på företaget kan ökad regelbundenhet i träningen skapas och motivationen förstärkas när man får hjälp att träna rätt!. Samtidigt finns det en stor social dimension när det gäller gruppträning. Vi har kul tillsammans.

Yoga på ditt företag

Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i friskvårdssatsningen. Flera studier pekar på att regelbunden yoga och meditation ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, muskelspänningar, kronisk smärta, samt leder till ett ökat välbefinnande.
Yoga ger även en känsla av sammanhang, vilket många är i behov av på grund av situationen världen
befinner sig i för tillfället. Detta ger även anställda som arbetar hemifrån möjlighet att delta och känna samhörighet med sina kollegor.


Anställdas engagemang och välmående är nyckeln till ett framgångsrikt företag, fördelarna med yoga och meditation på en arbetsplats är många. Inte bara bidrar det till ökad kreativitet och produktivitet utan även till ett klarare tänkande och skarpare fokus. Detta i sin tur leder till ett högre välbefinnande på arbetsplatsen och färre sjukdagar bland personalen.
Tidigare erfarenheter visar att yoga på arbetsplatsen skapar en fin sammanhållning mellan personalen och en stark gemenskap. En blandning av både fysisk yoga samt meditation har visat sig vara den bästa kombinationen.
Svårighetsgraden anpassas efter förutsättningarna på arbetsplatsen och ser till att alla får möjligheten att delta oavsett erfarenheter, fysisk förmåga eller ålder.

Fun at Yoga

Vi skräddarsyr träning som passar för er

Vi på Shanti Yoga Center skräddarsyr träning som passar bäst för er arbetsplats, er personal samt er situation.

Yoga kommer kunna hålla er personal friskare likaväl som det kommer kunna stärka gemenskapen på arbetsplatsen. Företagsyoga kan ske vid enstaka tillfällen eller vara en återkommande aktivitet på er arbetsplats, vanligt är att företag väljer att erbjuda yoga som en stående aktivitet varje vecka.

  • Yogan sker där ni befinner. Om ni inte har egna passande lokaler är vi i vår lokal på Shanti Yoga Center

  • Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

  • Varje yogaklass utformas till mottagargruppen beroende på deltagarnas nivå och eventuell tidigare erfarenhet av  yoga

  • Yogan kan ske efter ombyte av kläder eller i vanliga kläder ståendes eller med stol som hjälpmedel.

  • Enstaka eller återkommande tillfällen företagsyoga.

  • Företagsyogan kan kombineras med föreläsning

  •  Yoga vid event, kick-off, konferens.

  •  Upplägget skräddarsys efter era önskemål och behov.

Vi erbjuder yoga för företag på plats eller i våra lokaler

Shantis erfarna och välutbildade instruktörer, arbetar långt bortom pekpinnar. Fokus ligger alltid på att ge de rätta verktygen för att kunna åstadkomma positiv förändring i välmående hos era anställda.

Våra instruktörer specialiserar sig på yoga som alla kan göra bland annat Soft FlowYoga, Restorative, Yin & Yang Yoga, Yoga Flow, Yin Yoga och Hatha Yoga.  

Hos oss krävs inga förkunskaper för att delta på yoga och meditation, bara engagemang och en genuin önskan att utvecklas. Vi skräddarsyr upplägget helt utefter era behov och önskemål. Ett yogapass kan vara allt ifrån 30 min upp till flera timmar. Yogapassen kan erbjudas sittande på stol i arbetskläder alternativt på yogamattor som vi kan ta med till er.

Kontakta oss

Om ni är intresserade av yoga på er arbetsplats men är osäkra på hur, kontakta oss gärna för idéer av hur man kan gå tillväga/förslag på upplägg, t.ex en prova-på klass!

Är du arbetsgivare eller ansvarig för friskvården på din arbetsplats och intresserad av företagsyoga, kontakta oss via info@shantiyogacenter.se eller på telefon 0760 227601

bottom of page