top of page

Premiär! Shanti Sea Studio 19/11

Premiär för nya studion!

Höstens härligaste event för dig med yoga, gåva och erbjudande från Exuviance, lyxig hälsomat och konsert - lördag 19 november 13.00 - 17.00
VÄLKOMMEN TILL EN INSPIRERANDE EFTERMIDDAG!


Vi erbjuder en dag där du lär dig mer om hur du stärker och balanserar kroppen eller helt enkelt bara unnar dig en härlig dag med inkännande mjuk yoga, tips, gåva och exklusivt erbjudande av salong Frisk & Fräsch, följt av en härlig vegetarisk lunch. Vi avslutar med en konsert med Manish från Nepal i amarbete med vår meditationslärare Kenneth Riton. Alla är varmt välkomna till denna dag och inga förkunskaper behövs.

Shanti Yoga Center är för alla, vi erbjuder yoga och fitness för alla nivåer med erfarna och välutbildade lärare. Vi är otroligt glada och tacksamma för våra fantastiska medlemmar och nu kan vi glädja många av dem med att vi ökar bredden av vårt utbud med ny studio på bästa läge i stan!

Det är alltid roligt att träffa nya människor, så därför hoppas vi att även du kan komma och att vi ses!

Vi vill att våra event ska vara lärorika och ge nya upplevelser på olika sätt, samtidigt som de ska gynna ditt välbefinnande.

PROGRAM och PRISER:12.45 Samling receptionen hotel Scandic Oceanhamnen, Bröderna Pihls gränd 2

13.00 Yoga som passar dig som inte yogat tidigare men är nyfiken, men det blir även en annorlunda yogaupplevelse för dig som är van yogautövare

14.00 Frisk & Fräsch med exklusiv rabatt på Exuviance

14.15 Lyxig hälsomat

15.00 Konsert med Manish

17.00 Avslut

Paket 1

Yoga och Hälsomat 13.00 - 15.00, 495 kr

Paket 2

Konsert med Manish 15.00 - 17.00, 300 kr

Paket 3

Yoga, lunch, konsert 13.00 - 17.00, 795 kr

Anmälan sker till info@shantiyogacenter.se där du uppger namn, antal personer och vilket paket du valt. Vi svarar med bokningsbekräftelse och betalningsinformation.

Vi vill att du ska må bra och vi vill hjälpa dig finna ett gott välbefinnande. Det är särskilt viktigt för att orka med vardagen och för att skapa en balans i livet. Vi hoppas att vi ses den 19/11! Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@shantiyogacenter.se

MER OM YOGAN:

Shanti RELAX & RESTORE yoga är en mjuk och skonsam yoga som löser upp spänningar och främjar avslappning genom medveten rörelse. Madeleine guidar dig i ett mjukt flöde som värmer upp din kropp och själ, löser upp spänningar och du landar i ett medvetet tillstånd där du kan återkoppla till allt som är viktigt och meningsfullt för dig. Perfekt för alla nivåer. Det finns inga rätt eller fel, du gör det du kan och vill.

Vi hoppas verkligen att du ska trivas här i vår nya studio och att vi kan fortsätta skapa prestigelösa klasser och fina yogastunder tillsammans.

MER OM KONSERTEN:

Välkommen till en underbar konsert med Manish från Nepal. Manish är multiinstrumentalist specialiserad på sarod och sång. Sarod är ett stränginstrument som har ett djupt avslappnande och helande ljud. Manishs konsert är en helig, mystisk och meditativ ljudresa med inslag av ragas, världsmusik, mantran, röst och helande ljud. Manish beskriver ragas som en djup subliminal känsla framkallad av de utvalda tonerna, som hänför oss och låter oss uppleva en atmosfär av frid. Vi är inne i ett musikaliskt rum där tonerna framkallar känslan av något djupare bortom orden, en glimt av tidlöshet och tacksamhet till livet.
bottom of page