top of page

JULKLAPPSTIPS

Vi tipsar om årets bästa hälsoklappar att önska sig eller ge bort till någon du tycker om!
Våra bästa tips:


PRESENTKORT

Ge Hälsa och Träning i Julklapp!

Våra presentkort på yoga är väldigt uppskattade gåvor! Med våra presentkort finns möjligheten att välja fritt bland vårt breda utbud av yogaklasser, kurser och workshops. Ge någon som själv vill välja bland vårt utbud ett presentkort på yoga idag. En fin gåva som även är bra för mottagarens välmående och hälsa!

Medlemskap - Kickstart

Kom Igång Med Yogaträningen!

Ge bort ett prova på-kort från Shanti Yoga Center till någon som inte provat yoga innan! Vårt medlemskap Kickstart ger mottagaren obegränsad träning på alla yogaklasser under två veckor. Det är en perfekt julklapp för någon som vill börja yoga och hitta sin favoritklass. Köp ditt prova på-kort nu och ge en unik och uppskattad gåva!

Kurs - Yoga För Män

Till En Man Som Vill Ha Ökad Rörlighet, Landa Lite Mer Inuti, Släppa Prestigen Och Bara Andas.

Denna julklapp är perfekt för män som vill lära sig grunderna i yogan och få en kontinuitet i yogan. På kursen Yoga för Män kommer vi att fokusera på grundstyrka och utmana oss själva tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem. Du behöver inga förkunskaper eller speciella kläder, bara din vilja att lära dig och respekten för att möta din kropp där den är. Få en hälsosammare, starkare och smidigare kropp. Köp kursen nu och ge bort en fantastisk julklapp i år!bottom of page