Sommaryoga i Arild start 26/6


 

VINYASA FLOW YOGA
Vinyasa yoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform
där klasserna kan ha olika tema. Passar perfekt för dig som
vill ha en varierad yogapraktik. Ger ett lugnt och fokuserat
sinne, en stark och rörlig kropp samt en känsla av helhet och
harmoni.

YIN YANG YOGA
I den här klassen kombineras dynamiska, aktiva och flödande yogarörelser (yang)
med de stillsamma, passiva grundande (yin) positionerna. Vi balanserar kroppen
genom att arbeta både muskulärt och i de djupare vävnaderna (leder, ligament och
bindväv). Ökar din medvetenhet och närvaro, ger ett friare energiflöde och bättre
balans i kropp och sinne.

YOGA FÖR STELA MÄN
Yoga för Stela Män är en yogakurs utvecklad för män, som aldrig tränat yoga, men är nyfikna, stela som ett kylskåp och når ej tårna!
Här går vi igenom grunderna i yogan och framförallt - yogar tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Kursen är lämpad för män som är nybörjare eller som yogat ett tag och vill lära sig mer om grunder och framförallt få en kontinuitet i yogan. Du behöver inga förkunskaper eller några speciella kläder. Det enda som behövs är din vilja att lära dig, vilja att utmana dig själv men också respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.
Yogan stärker din kropp och gör den smidigare och tränar ditt mentala fokus, det är en träningsform för både kropp och själ. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem.Var: Hotel Rusthållargården Arild
När: 26/6 - 13/7 -  måndag, onsdag, torsdag, lördag, kl 9-00 - 10.30
14/7 - 11/8 - onsdag, torsdag, fredag, lördag, kl 9.00 - 10.30

Lärare: Madeleine, Tomas, Andrew

Pris: Sommarkortet 30 klasser      3 495 kr
         Klippkort 10 klasser             2 250 kr
         1 drop in                               295 kr

Kurs YOGA FÖR STELA MÄN - måndagar och onsdagar 26/6, 1/7, 3/7, 8/7, 10/7, 15/7
6 ggr - 1 850 kr - kl 8.00 - 9.00

LÄS MER OM YOGA FÖR MÄN HÄR

Sagt om Sommaryogan i Arild

Det var jättehärligt! Nästa sommar får ni gärna ha det måndag- fredag - eller gärna varje dag i veckan! Jag är mer än nöjd!

En skön och härlig yoga med harmonisk stämning. Lagom tempo. Tack!

Sommaryogan med Shanti Yoga Helsingborg är en tillgång för Arild. Har varit med från starten -92. Kunniga och erfarna lärare som guidar på felfri engelska när det behövs. Ett stort plus för det. Vi ses nästa sommar!

Avslappnande, tydligt, kommer in i en härlig flow varje gång. Tack!

Efter många år kommer jag tillbaks varje år. Madeleine är väldigt pedagogisk och lätt att förstå. Stort plus för det. Skönt tempo och god stämning. Saknar inget. Stort tack för ännu en sommar!
Jättebra yoga. Ibland lite jobbig och svår för mig men jag gör vad jag kan. Bra tid!

Sommaryoga i Arild är helt underbar och får gärna fortsätta. Shanti Yoga Center i Höganäs eller Arild på vintern hade varit jättebra. Tack så hjärtligt.

För andra året i rad så är jag här i Arild för semesterbesök hos släktingar i trakten. Sommaryogan i Arild är ett smidigt sätt att få in träning och harmoni under dessa semesterveckor och bra att kunna droppa in.
Yogan passar alla nivåer från nybörjare till mer avancerade yogis. Kroppen känns varm smidig efter klassen.


I would highly recommend this yogapractice with Shanti Yoga for all who have the desire to understand the joy that yoga practice brings to ones life and beyond. I now approach yoga in a different frame of mind aware of where it can take me beyond just the physical aspects of asana.


Jättefina klasser. Perfekt mix av dynamiska och avslappnande övningar. Ser fram emot nästa sommar :)


Jag var här idag, första gången i sommar. Var här även en gång förra sommaren. Mycket  bra yoga. Har praktiserat yoga ca 15 år från och till och tycker det var väldigt bra väglett pass. Pedagogiskt, tydligt, bra balans mellan ande och kropp :) Namaste


Just to say that I am really enjoying doing yoga with Shanti Yoga Center Helsingborg each morning in Arild! My thanks especially to Madeleine Enhörning whose classes and instruction I love! Thank you so much for offering these classes in summer. Thank You!!

Mycket bra upplägg. Önskar fler pass på helger.

Bra och tydliga instruktioner och väldigt roligt. Tack!

Mycket fina lärare. Kunniga, glada, tilltalande.

Har gjort yoga från och till i 20 år och varit på många studios. Lite begränsad idag pga förslitning i ryggen, men det känns alltid bättre efter yogan i Arild med Madeleine. Jag tycker om  kombinationen av yogapositioner som blandas med det mer andliga. Blir starkare och rörligare och varje gång känns inspirerande. Väldigt bra lärare!

Pedagogisk och lugn lärare. Mycket kunnig. Nu inser jag att jag ej haft full koll på detaljer, finess, medvetenhet, känsla i resp övning. Tack för att ni givit mig insikt i yogans syfte.


 

Summer Yoga Classes in Arild 2019