Personlig träning

PRIVAT TRÄNING


VARFÖR PERSONLIG TRÄNING?

Med en lärare som anpassar yogapraktiken efter just dina förutsättningar och behov - på tider som passar dig -  ökar kvaliteten på den tid du investerar på yogamattan. Du kan boka en enstaka tid eller mer regelbundet över en längre period. SYCs personliga tränare ger det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare med träningen!

Du vill nå en hållbar livsstilsförändring

Det här med att börja träna kan vara ett stort, nästintill oöverstigligt steg för många. Ännu svårare är det att få träningen att bli en naturlig del av vardagen. Det är lätt att ge upp och där har PT:n en viktig roll. Din personlige tränare peppar dig och hjälper dig att göra träningen till en rolig vana Om man har realistiska mål är det lättare att hitta motivationen för en hållbar livsstil och där har du ett stort stöd hos din PT.
 

Du vill hålla dig frisk på ålderns höst

Muskulaturen minskar och kroppens funktioner försämras när vi blir äldre. Då blir det viktigt att minska belastning på leder och skelett. Att arbeta med styrka och balans blir därför viktigare ju äldre vi blir.
En PT har kunskap om vilka övningar du bör fokusera på för att hålla dig frisk länge. Du får hjälp att lägga upp en plan som passar just dig.
Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt med ett personligt anpassat träningsprogram. Oavsett om det handlar om att trimma golfformen, bli rörligare och starkare med yoga, komma igång efter en graviditet eller klara ett marathon.
Du behöver du inga speciella förkunskaper för att träna med en PT.
När du träffar din personliga tränare för allra första gången kommer han/hon att vilja skapa sig en bild av din hälsa och träningssituation. Vid första tillfället sitter man huvudsakligen ned och samtalar med varandra. Det är viktigt att lära känna varandra och se till att båda har klart för sig mot vilka mål man gemensamt ska sträva.YOGA OCH PERSONLIG TRÄNING

Personlig träning i yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som vill bekanta dig med yoga eller utveckla din yogapraktik. Vi utgår från yoga, men blandar gärna in annan funktionell träning, pilates, andningsövningar eller meditation om du vill. PT-yoga kan vara skadeförebyggande, rehabilitering, ett komplement till löpning, crossfit eller liknande eller en del av en träningsrutin. Vid det första tillfället sätter vi upp målen för träningen, går igenom dina önskemål och bestämmer upplägget.
PT-yoga är en form av personlig träning med extra fokus på mentala utmaningar, balansen mellan rörlighet och styrka och ett sätt att få hjälp att använda yogan på ett säkert sätt så att du kan gå djupare in i övningarna och dig själv.
Utifrån dina önskemål och behov kan vi till exempel förebygga skador hos löpare, utveckla tekniken hos dig som yogat länge, eller lägga grunden för dig som vill börja utöva yoga själv hemma.
PT-yoga används även i ett terapeutiskt syfte. Många av oss bär på trauman som vi behöver bearbeta. Yoga är ett utmärkt hjälpmedel till självläkning och träningen är terapeutiskt utformad och handlar om en helhetssyn, övningar för en ökad förståelse för hur kroppen och det mentala sinnet fungerar. Övningarna skapar förutsättningar för ett balanserad inre, rörlighet, smidighet och inre /yttre styrka.

 

DUO ELLER GRUPP

PT yoga erbjuds till enskild individ men även som DUO, d.v.s. 2 personer. Det går även att boka en PT-yogagrupp för speciella ändamål, t.ex. för att få ihop ett arbetslag eller inom sportsammanhang för en bättre laganda. Många sportsmän/kvinnor använder PT-yoga för att förbättra fokus, koncentration och kapacitet.Så här tycker vi:
”Efter mitt första PT-möte med Madeleine visste jag att hennes yoga är precis vad min stressade kropp och sinne behövde och längtade efter. Känslan i kroppen efter första träningen var ny och helt fantastisk, jag fick en helt ny insikt om vad min kropp klarar och för första gången länge kunde jag andas rätt. Att träna hos Madeleine är en investering i mig själv och jag får verktyg att klara av vardagen samtidigt som jag vågar känna efter hur jag mår och utmana mig själv. Nu har jag fått min man att börja yoga, nästa steg blir en yogaresa!”
Margareta Andersson


Jag kom till Shanti Yoga Center Hbg och Madeleine med en rygg som precis genomgått två månader av rehabilitering hos en kiropraktor. Jag har under lång tid utsatt min kropp och mitt psyke för stress och press på en nivå som tillslut resulterade i en trasig rygg. Där kiropraktiken hjälp mig att läka, har yogan tagit vid för att stärka upp och smidiggöra min kropp. Tack vare att jag tagit privata klasser med Madeleine, har jag fått hjälp att på ett grundligt sätt lära mig behärska positioner och övningar som inte bara motverkar stelhet och smärta och utan även stärker upp hela min kropp. Madeleine har också lärt mig värdet av att se inåt och hitta mig själv och att ta små effektiva pauser dagligen som passar i min vardag.
Jag är väldigt nöjd med allt vad Madeleine har gett mig - och det är dessutom ett träningsprogram + ett sätt att se mig själv som jag kan ha med mig resten av livet!
Amanda Sonesson


Privata yogalektioner med Madeleine är värda sin vikt i guld för mig. En mycket god investering för kropp, själ och sinne som jag önskar alla kunde ta del av.
 Patrik A


”Jag har väldigt mycket att tacka Madeleine för! Tränade ganska mycket redan innan jag började hos Madeleine, men fick aldrig resultaten som jag ville ha, och nu i efterhand förstår jag varför tack vare Madeleine. Min kropp har kommit i balans och jag är stark inifrån och ut! Jag har lärt mig andas, stressa ner och träna rätt! Viktigast är nog att mitt självförtroende har blivit mycket bättre, känner att jag vuxit som människa. Är otroligt imponerad av hennes kunskap, ödmjukhet, engagemang och personlighet. PT med Madeleine rekommenderas varmt!
Anders Carlsson


Har yogat  drygt två år nu med Madeleine som är mycket professionell, hon inspirerar och hjälper mig att fortsätta träna.  Så nu varvar jag med privatlektioner hos Madeleine och går också på hennes klass Soft Flow & Yin. Bor ute på landet och har långt till stan, därför passar det mig väldigt bra med privatlektioner när jag är ledig.
Kerstin Liljekvist

Madeleine är en grym PT med en grym personlighet. Hon är alltid 100% fokuserad med 100% energi och besitter stor kunskap om träning, kost, livsstil och mycket mer. Hon är alltid positiv och superduktig! Rekommenderar henne varmt och längtar tills jag har råd med mer PT-timmar för Madde!
Jessica Åberg

Vad jag lärt mig om yoga av Madeleine är ovärderlig kunskap som jag har glädje och nytta av varje dag. Efter en längre tids sjukskrivning med ryggproblem som ingen annan träning kunde göra bättre, har jag med hennes otroliga kunskap och träningsupplägg fått en ny kropp! Hade verkligen inga förhoppningar när vi började men började ganska snart känna en förändring till det bättre. Madeleine är en underbar lärare som jag är mycket glad över att ha kontakt med. Vill varmt rekommendera hennes klasser från djupet av mitt hjärta.
Andreas C

 


Bokning och priser

60 min 1075 kr
5 ggr 60 min 5 175 kr
10 ggr 60 min 9 750 kr
+ 225 kr per extra person
 PT i hemmet, pris vid förfrågan.

Giltighetstid 1 år. Avbokning senast 24 timmar innan