Personlig träning

PRIVAT TRÄNING


VARFÖR TRÄNA MED EN PT?

Din PT tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig och gör din träning motiverande och effektiv. Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål  och hjälper dig att få ut maximalt av din träning.
En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt, bättre teknik i yogaövningarna eller köra Vasaloppet.GRATIS PT-KONSULTATION

Behöver du hjälp med att komma igång eller vill du ta träningen till nästa nivå? Boka en konsultation med en av våra personliga tränare där du får möjlighet att ställa frågor, prata målsättning och se vilka möjligheter som finns för dig. Det är helt gratis och tar cirka 30 minuter.  Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation hos oss, efter en konsultation är gjord kan du sedan boka PT tider.
 


HUR FUNGERAR DET ATT TRÄNA MED PT?

Varje PT-tillfälle är 60 minuter. Du får hjälp med motivation, teknik, övningar och träningsupplägg. Tillsammans skräddarsyr vi ett program och sätter upp mål som passar dig. Under ditt första tillfälle fyller du i en hälsodeklaration för att din personliga tränare ska få en bild av din träningsbakgrund, livsstil, eventuella skador, syften och målsättning. Utifrån dina mål kommer du och din personliga tränare överens om hur många gånger och hur länge ni kommer att träna tillsammans. Beroende på vad du vill fokusera på kan ni testa din kondition, styrka, rörlighet eller stabilitet. Tillsammans följer ni upp testerna för att du ska känna att du är på väg åt det håll du vill och förväntar dig.

VÄLJ MELLAN OLIKA PT-PAKET
 

Vi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver. Du kan välja mellan att träna själv eller tillsammans med en vän eller i grupp, 3-5 pers. Antal klipp du köper beror helt på vilket mål du har med din träning, hur ofta du vill träna eller under hur lång period du vill träna med PT. 
Flera av våra medlemmar tränar med sin PT under hela året, andra tränar med sin PT under kortare perioder, för att få ny inspiration eller för att träna specifikt mot ett mål. 
 

PT60

PT60

60 min med din PT

1 075 kr

10 ggr 9 750 kr

BOKA PT

PTDUO

PTDUO

60 min med PT och en vän

1 175 kr

10 ggr 9 995 kr

BOKA PT

PTGRUPP

PTGRUPP

60 min med PT  3 - 5 pers

3 pers 2 550 kr
5 pers 4 250 kr

10 ggr 3 pers 695 kr/pers
10 ggr 5 pers 595 kr/pers

BOKA PT

Så här tycker vi:
 

”Efter mitt första PT-möte med Madeleine visste jag att hennes yoga är precis vad min stressade kropp och sinne behövde och längtade efter. Känslan i kroppen efter första träningen var ny och helt fantastisk, jag fick en helt ny insikt om vad min kropp klarar och för första gången länge kunde jag andas rätt. Att träna hos Madeleine är en investering i mig själv och jag får verktyg att klara av vardagen samtidigt som jag vågar känna efter hur jag mår och utmana mig själv. Nu har jag fått min man att börja yoga, nästa steg blir en yogaresa!”
Margareta Andersson


Jag kom till Shanti Yoga Center Hbg och Madeleine med en rygg som precis genomgått två månader av rehabilitering hos en kiropraktor. Jag har under lång tid utsatt min kropp och mitt psyke för stress och press på en nivå som tillslut resulterade i en trasig rygg. Där kiropraktiken hjälp mig att läka, har yogan tagit vid för att stärka upp och smidiggöra min kropp. Tack vare att jag tagit privata klasser med Madeleine, har jag fått hjälp att på ett grundligt sätt lära mig behärska positioner och övningar som inte bara motverkar stelhet och smärta och utan även stärker upp hela min kropp. Madeleine har också lärt mig värdet av att se inåt och hitta mig själv och att ta små effektiva pauser dagligen som passar i min vardag.
Jag är väldigt nöjd med allt vad Madeleine har gett mig - och det är dessutom ett träningsprogram + ett sätt att se mig själv som jag kan ha med mig resten av livet!
Amanda Sonesson


Privata yogalektioner med Madeleine är värda sin vikt i guld för mig. En mycket god investering för kropp, själ och sinne som jag önskar alla kunde ta del av.
 Patrik Andersson


”Jag har väldigt mycket att tacka Madeleine för! Tränade ganska mycket redan innan jag började hos Madeleine, men fick aldrig resultaten som jag ville ha, och nu i efterhand förstår jag varför tack vare Madeleine. Min kropp har kommit i balans och jag är stark inifrån och ut! Jag har lärt mig andas, stressa ner och träna rätt! Viktigast är nog att mitt självförtroende har blivit mycket bättre, känner att jag vuxit som människa. Är otroligt imponerad av hennes kunskap, ödmjukhet, engagemang och personlighet. PT med Madeleine rekommenderas varmt!
Anders Carlsson


Shantis PT fokuserar helt på oss och vi tränar hela kroppen under en timme. Vi är nybörjare och har inte tränat så mycket tidigare i livet. Madeleine väljer övningar som passar oss och förklarar varför vi ska göra dem och vad de är bra för. Hon utmanar oss också med nya övningar så att vi känner att vi blir starkare hela tiden. Det är svårt att veta hur man ska träna och nu blir vår träning så mycket effektivare med vår duktiga PT!
Lisa och Peter L


Har yogat  drygt två år nu med Madeleine som är mycket professionell, hon inspirerar och hjälper mig att fortsätta träna.  Så nu varvar jag med privatlektioner hos Madeleine och går också på hennes klass Soft Flow & Yin. Bor ute på landet och har långt till stan, därför passar det mig väldigt bra med privatlektioner när jag är ledig.
Kerstin Liljekvist

Madeleine är en grym PT med en grym personlighet. Hon är alltid 100% fokuserad med 100% energi och besitter stor kunskap om träning, kost, livsstil och mycket mer. Hon är alltid positiv och superduktig! Rekommenderar henne varmt och längtar tills jag har råd med mer PT-timmar för Madde!
Jessica Åberg

Vad jag lärt mig om yoga av Madeleine är ovärderlig kunskap som jag har glädje och nytta av varje dag. Efter en längre tids sjukskrivning med ryggproblem som ingen annan träning kunde göra bättre, har jag med hennes otroliga kunskap och träningsupplägg fått en ny kropp! Hade verkligen inga förhoppningar när vi började men började ganska snart känna en förändring till det bättre. Madeleine är en underbar lärare som jag är mycket glad över att ha kontakt med. Vill varmt rekommendera hennes klasser från djupet av mitt hjärta.
Andreas C


 Shantis PT lyfter vår träning till en helt ny nivå!  Vår PT har en gedigen utbildning, kunskap, erfarenhet och ger oss väl genomtänkta pass, anpassade efter våra behov och förutsättningar. Vi tränar igenom hela kroppen och blir starkare och får ny energi var gång.
Anette och Patrik Jenemark