Hot Flow

Fysiskt utmanande yoga i värme

Hot Flow.  Nybörjare välkomna, förkunskaper kan vara till hjälp men är inte nödvändiga.

Hot Flow för dig som vill ha ett hot träningspass för hela kroppen i ett varmt rum med ett vinyasa flöde till musik. Hot Flow är fysiskt utmanande och präglas av dynamiska, lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning. Vi använder funktionella yogapositioner och flödande sekvenser för att skapa värme och bränna kalorier. Snabbare tempo, mer flöde och solhälsningar. Hot Flow är en kraftfull och fysiskt utmanande klass där positionerna utförs i ett flöde och rörelserna synkroniseras med andningen.
Klassen är för alla nivåer där förkunskaper kan vara till hjälp men är inte nödvändiga. Klassen ska vara så utmanande som möjligt men att alla nivåer ska kunna delta. Förbered dig på att svettas och att känna dig starkare och uppfylld av energi efter varje klass. I denna klass finns inslag av coreövningar.

The Hot Flow Yoga are a fixed sequence of classic hot yoga poses mixed with vinyasa flow and organic breathing. Taught with specific alignment and timing to optimise the benefits of practicing yoga in a heated environment to help facilitate a deep and effective stretch to your entire body.