Erbjudande

SOMMARYOGA måndagar kl 17.30 start 18/5. Vi ses här vid Kärnans trappor 17.25. Ni kan också gå direkt till yogan..........

.........vi yogar här, ni kan se oss från Kärnans trappor. Alla välkomna till denna härliga uteyoga!

Droppa in för 100kr! Boka gärna och betala på plats med Swish. OBS! Passet ställs in om det ösregnar, stormar, haglar, annars kööööör vi!!!

SOMMARKORTET Hbg20

Under sommaren erbjuder vi yoga för nybörjare och mer vana yogis från 18/5 - 30/8. Kom och njut av härlig yoga i Shanti studion, uteyoga i Slottshagen och onlineklasser. För yoga i Arild läs mer här

Sommaryogan är kravlös, befriande, energigivande och avslappnande och riktar sig till alla, vilket innebär att var och en tränar i egen takt och får hjälp individuellt. Små grupper vilket gör träningen trevlig och personlig. Vi vill att du ska landa i kroppen och hitta styrka, fokus och flöde i din träning. Lite extra omvårdnad för kropp och själ.

SommarkortetHbg20  för 1 595 kr  - du går på hur många klasser du vill 18/5 - 30/8

KÖP SOMMARKORT

Boka du din plats här:
BOKA KLASS och DROP IN

Ändringar i schemat kan ske och BOKA KLASS uppdateras så att du här ser schemat i realtid.

Höstschemat börjar 7/9.

Du är välkommen att provträna hos oss. Kom som drop-in. Vill du gå 1 gång, kan du maila oss i förväg på info@shantiyogacenter.se och uppge vilken klass och ditt namn.
Under sommaren betalar du  120 kr (ingår matta, ord pris 250 kr) 100 kr (om du har matta, ord pris 230 kr)
till Swish 0706 38 87 78. 
Det går bra att bara droppa in utan att maila och hoppas det finns plats på klassen :)PRESENTKORT

Ge någon du tycker om yoga i present! Hos Shanti Yoga Center finns yoga för alla och presentkort är en uppskattad gåva. Välj mellan ett bestämt belopp för ett speciellt tillfälle eller ett valfritt belopp som lämnar öppet för den du överraskar att välja själv. Kortet gäller för hela vårt utbud av yoga, privat träning och yogalärarutbildningar. Vill du få ett fysiskt presentkort vänligen besök studion. Presentkortet är giltigt i 12 månader.

Just nu ökar vi värdet på Ditt presentkort och höjer upp 20%, dvs köper Du för 1000, blir värdet 1200:-!
 Tack på förhand för ert stöd!

KÖP PRESENTKORTTRÄNA MED PT

En personlig tränare kan vara precis det du behöver om du känner att du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. För dig som redan tränar, men tycker du kört fast i gamla hjulspår, kan en PT hjälpa dig att Våra PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

Erbjudande 2 privatlektioner för 1 495 kr (ord pris 1 950 kr)

Läs mer om PT

Erbjudandet gäller fr o m 200501 t o m 200901 och 2 timmar (60 min x 2) med PT för 1 person. Tillkommer 225 kr/tim per extra person.

 

STUDENTER, 68+ OCH ARBETSSÖKANDE

Som student, 68+ och arbetssökande får du 10 % rabatt på våra klippkort och medlemskap och och 10 % rabatt på kurser. Rabatten är giltig vid uppvisande av studentkort, intyg för arbetssökande och giltig legitimation. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
 


 Kickstart för nya medlemmar
 


Månadskort Intro 695 kr
Prova alla våra yogaklasser i en månad för 695 kr, ord. pris 900 kr. Kortet gäller 1 månad från inköpsdatum med obegränsad träning på alla öppna klasser - ej kurser.

 Gäller på alla öppna klasser och endast för dig som inte varit hos oss tidigare. Övriga arrangemang ingår ej.
Introduktionserbjudandet kan bara köpas av nya kunder och gäller 30 dagars dagars obegränsad träning. 
Detta kort köper du HÄR. 

Introductory offer Kickstart


 
Vi är anslutna till Benify och ePassi/Min friskvård
Benify och Min friskvård är friskvårdsportaler på internet. De samlar ledande friskvårdsleverantörer i webbaserade portaler och erbjuder svenska företag marknadens ett utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.