Erbjudande


TRÄNA MED PT

En personlig tränare kan vara precis det du behöver om du känner att du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. För dig som redan tränar, men tycker du kört fast i gamla hjulspår, kan en PT hjälpa dig att Våra PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

Erbjudande 2 privatlektioner för 1 295 kr (ord pris 1 750 kr)

Läs mer om PT

Erbjudandet gäller fr o m 190902 t o m 191031 och 2 timmar (60 min x 2) med PT för 1 person. Tillkommer 225 kr/tim per extra person.

 

STUDENTER, 65+ OCH ARBETSSÖKANDE

Som student, 65+ och arbetssökande får du 10 % rabatt på våra klippkort och medlemskap och och 10 % rabatt på kurser. Rabatten är giltig vid uppvisande av studentkort, intyg för arbetssökande och giltig legitimation. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
 


GÅ 2 BETALA FÖR 1

DELAD YOGA ÄR DUBBEL GLÄDJE!
Börja yoga med en vän! Ibland är det svårt att komma igång, som nybörjare eller kanske efter en tids uppehåll och då är det bra att ha en kompis som peppar dig att köra igång!
Vårt erbjudande:
Köp 2 st 10-kort till priset av ett! Ord pris för 1 person 1 800 kr.
Ni betalar 900 kr/person och kortet gäller på alla yogapass i 4 månader.


Erbjudandet gäller t o m  191031 och dig/er som inte tidigare varit medlem på Shanti Yoga Center.  . Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
 Startkort för nya medlemmar
 


Månadskort Intro 695 kr
Prova alla våra yogaklasser i en månad för 695 kr, ord. pris 900 kr. Kortet gäller 1 månad från inköpsdatum med obegränsad träning på alla öppna klasser - ej kurser.

 Gäller på alla öppna klasser och endast för dig som inte varit hos oss tidigare. Övriga arrangemang ingår ej.
Introduktionserbjudandet kan bara köpas av nya kunder och gäller 30 dagars dagars obegränsad träning. 
Detta kort köper du HÄR. 

Introductory offer


 
Vi är anslutna till Benify och ePassi/Min friskvård
Benify och Min friskvård är friskvårdsportaler på internet. De samlar ledande friskvårdsleverantörer i webbaserade portaler och erbjuder svenska företag marknadens ett utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.