Erbjudande

  HOT YOGA

KICKSTARTA din yogapraktik med ett träningsprogram anpassat för dig som har som målsättning att stärka hela kroppen, bli smidigare, gå ner i vikt och vill träna 3 ggr i veckan:

Onsdag kl 17.15  HOT CLASSIC
Fredag kl 17.30   HOT CLASSIC
Söndag kl 10.00  HOT HATHA
 

10 ggr 1 400 kr  -  1 gång 150 kr


Hot Yoga är en form av hatha yoga som består av en speciell serie övningar och andningsövningar som genomförs i ett uppvärmt rum. Serien är speciellt utformad för att träna hela kroppen och värmen används för att den utövande ska komma djupare in i stretchövningarna, för att förebygga skador och för att rensa ut oönskade gifter.
Genom att göra yogaställningarna i ett uppvärmt rum blir både bindväv och muskler mjukare, vilket gör att du kan få en djupare stretch samtidigt som du minimerar risken för att skadas. I värmen vidgar sig också blodkärlen, vilket gör att mer syre och näring kan nå ut till kroppens alla delar, till muskler, leder, vävnad och inre organ.
Genom att praktisera hotyoga höjer du också din puls vilket stärker hjärtat och förbättrar din kondition samt gör att kroppen snabbare kan bryta ner både fettsyror och glykos. Genom huden svettas du ut slaggprodukter och du kommer känna dig renare och fräschare inifrån och ut.
2008 började vi med Bikramyoga, nu namnbyte till Hot Yoga Classic, som har sitt ursprung i övningar från guru Bishnu Ghosh, som var en av de första att vetenskapligt dokumentera yogans förmåga att bota kroniska sjukdomar och att läka kroppsskador.  Serien är fysiskt och mentalt utmanande och varje utövare utgår från sin egen (dags)form. Hela kroppen, inifrån och ut, genomarbetas systematiskt.


Vad får du för resultat om du tränar HOT YOGA regelbundet på Shanti:

• Dina muskler blir starkare och mer definierade
• Du får en ökad rörlighet i muskler och leder, blir smidigare
• Du förbättrar din koncentration och fokus
• Din ämnesomsättning och förbränning förbättras
• Stress reduceras och du blir mentalt starkare
• Din balans och kroppskontroll förbättras
• Ditt allmänna hälsotillstånd förbättras, du blir gladare och klarar vardagen bättre

Det är en perfekt kombination av styrka och kondition och passen är för alla, nybörjare som träningsvana. Härlig gemenskap och alla kan träna tillsammans. Våra instruktörer kommer att guida och pusha dig så att du blir motiverad och utför tekniken rätt.

 PRESENTKORT

Ge någon du tycker om yoga i present! Hos Shanti Yoga Center finns yoga för alla och presentkort är en uppskattad gåva. Välj mellan ett bestämt belopp för ett speciellt tillfälle eller ett valfritt belopp som lämnar öppet för den du överraskar att välja själv. Kortet gäller för hela vårt utbud av yoga, privat träning och yogalärarutbildningar. Vill du få ett fysiskt presentkort vänligen besök studion. Presentkortet är giltigt i 12 månader.

Just nu ökar vi värdet på Ditt presentkort och höjer upp 20%, dvs köper Du för 1000, blir värdet 1200:-!
 Tack på förhand för ert stöd!

KÖP PRESENTKORTTRÄNA MED PT

En personlig tränare kan vara precis det du behöver om du känner att du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. För dig som redan tränar, men tycker du kört fast i gamla hjulspår, kan en PT hjälpa dig att Våra PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

Erbjudande 2 privatlektioner för 1 495 kr (ord pris 1 950 kr)

Läs mer om PT

Erbjudandet gäller fr o m 200930 t o m 201130 och 2 timmar (60 min x 2) med PT för 1 person. Tillkommer 225 kr/tim per extra person.

 

STUDENTER, 68+ OCH ARBETSSÖKANDE

Som student, 68+ och arbetssökande får du 10 % rabatt på våra klippkort och medlemskap och och 10 % rabatt på kurser. Rabatten är giltig vid uppvisande av studentkort, intyg för arbetssökande och giltig legitimation. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
 


 Kickstart för nya medlemmar
 


Månadskort Intro 695 kr
Prova alla våra yogaklasser i en månad för 695 kr, ord. pris 900 kr. Kortet gäller 1 månad från inköpsdatum med obegränsad träning på alla öppna klasser - ej kurser.

 Gäller på alla öppna klasser och endast för dig som inte varit hos oss tidigare. Övriga arrangemang ingår ej.
Introduktionserbjudandet kan bara köpas av nya kunder och gäller 30 dagars dagars obegränsad träning. 
Detta kort köper du HÄR. 

Introductory offer Kickstart


 
Vi är anslutna till Benify och ePassi/Min friskvård
Benify och Min friskvård är friskvårdsportaler på internet. De samlar ledande friskvårdsleverantörer i webbaserade portaler och erbjuder svenska företag marknadens ett utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.