Erbjudande/Introductory offer

SOMMARKORT Helsingborg
Yoga på Shanti och Elite Marina Plaza

HÅLL DIG I FORM I SOMMAR!
Nu har vi äntligen årets härligaste tid framför oss, den härliga sommaren med allt solljus! Vi vill hinna med så mycket så fort ljuset kommer fram och då är det lätt att man sätter sin träning tilll sidan.

Under sommaren erbjuder vi Sommarkortet18 för 1 595 kr där du går på hur många klasser du vill 10/6 - 2/9, studion på Olympiahallen är stängd 16/7 - 29/9, men öppen på vår nya shala på hotel Elite Marina Plaza med morgonpass onsdagar och lördagar kl 8.30, 30/6 - 28/7.


Höstschemat börjar 3/9.


Du är välkommen att provträna hos oss. Kom som drop-in. Vill du gå 1 gång, kan du maila oss i förväg på info@shantiyogacenter.se och uppge vilken klass och ditt namn.
Du betalar 220 kr (ingår matta) 200 kr (om du har matta) till Swish 0706 38 87 78. 
Det går bra att bara droppa in utan att maila och hoppas det finns plats på klassen :)

Yogalärare: Joanna, Stephanie, Tomas, Madeleine, Linn

Yoga för din kropp, ditt sinne och din själ. Vi har bara en kropp och den måste vi ta hand om!

Här köper du Sommarkort18


Erbjudandet gäller t o m 180725 Exklusive workshops, introkurser, kurs Vinyasa Flow 9/5-27/6 och events. Gäller obegränsad träning på alla öppna klasser och öppna kurser - går att boka i vårt bokningssystem.


Erbjudande - träna med PT

En personlig tränare kan vara precis det du behöver om du känner att du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. För dig som redan tränar, men tycker du kört fast i gamla hjulspår, kan en PT hjälpa dig att träna på ett nytt sätt för att kicka igång inspirationen igen. En PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

Du vill nå en hållbar livsstilsförändring
Det här med att börja träna kan vara ett stort, nästintill oöverstigligt steg för många. Ännu svårare är det att få träningen att bli en naturlig del av vardagen. Det är lätt att ge upp och där har PT:n en viktig roll. Din personlige tränare peppar dig och hjälper dig att göra träningen till en rolig vana Om man har realistiska mål är det lättare att hitta motivationen för en hållbar livsstil och där har du ett stort stöd hos din PT.

Du vill hålla dig frisk på ålderns höst
Muskulaturen minskar och kroppens funktioner försämras när vi blir äldre. Då blir det viktigt att minska belastning på leder och skelett. Att arbeta med styrka och balans blir därför viktigare ju äldre vi blir. En PT har kunskap om vilka övningar du bör fokusera på för att hålla dig frisk länge. Du får hjälp att lägga upp en plan som passar just dig.

10års Erbjudande 5 PTtimmar för 2 900 kr ord pris 4 375 kr


Erbjudandet gäller t o m 180831 och 5 timmar med PT för 1 person. Tillkommer 225 kr/tim per extra person.

 



HÖSTERBJUDANDE 2018
Yogakurs + 4 månaders träning på öppna klasser
 

Gå en kurs i yoga 1 gång/vecka och yoga obegränsat på öppna kalsser!

Att gå en yogakurs kan innebära allt ifrån att träna smidighet och stryrka till att finna inre balans och motverka stress. Vi erbjuder många olika former av yoga med olika inriktningar, som till exempel Mindfulness yoga, Vinyasa Flow yoga, Ashtanga Yoga, Hot yoga och Senior yoga. Det de har gemensamt är att de reducerar stress och gör dig starkare och smidigare. Genom yoga tränar du bland annat din smidighet och rörlighet samtidigt som du finner ditt inre lugn. Gå en kurs hos oss i vår och ta hand om både kropp, sinne och själ.
Fyll i formuläret nedan och skicka iväg din anmälan när du har hittat din yogakurs så tar vi kontakt med dig. Ta steget mot att bli smidigare, starkare och lugnare redan idag!


ERBJUDANDE:
Yoga obegränsat under 4 månader på alla öppna klasser och öppna kurser. 1 valfri kurs ingår.
2 900 kr

Erbjudandet gäller fr o m 180813 t o m 180917. Exklusive workshops, introkurser och events. Gäller obegränsad träning på alla öppna klasser och öppna kurser. 1 valfri kurs ingår under 4 månadersperioden. Kurs Gravidyoga ingår ej.



SPECIAL OFFER
Unlimited yoga for 4 months, where you get access to all open classes and 1 course.

2 900 SEK

Excluding workshops and events.
You have the option to pay in installments.
Contact us and we will help you. Including 1 course, except course pregnancy yoga.
Excluding workshops, introcourses and events.


Buy Membership 4M+1 course


Startkort för nya medlemmar
 


Månadskort Intro 695 kr
Prova alla våra yogaklasser i en månad för 695 kr, ord. pris 900 kr. Kortet gäller 1 månad från inköpsdatum med obegränsad träning på alla öppna klasser - ej kurser.

 Gäller på alla öppna klasser och endast för dig som inte varit hos oss tidigare. Övriga arrangemang ingår ej.
Introduktionserbjudandet kan bara köpas av nya kunder och gäller 30 dagars dagars obegränsad träning. 
Detta kort köper du HÄR. 

Introductory offer


Erbjudande Studentkortet

Bli medlem på Shanti och träna yoga för halva priset. Betala 100 kr för årsmedlemskap.
Gå på enstaka pass eller köp klippkort.

Gör så här:
1. Fyll i nedanstående formulär och köp medlemskort Student

2. Vi svarar med bekräftelse på giltighetstid Medlemskort Student och betalningsinfo

3. Du kommer till oss och får ditt kort före din första klass

Med medlemskort Student betalar du halva priset på drop in och klippkort.

Studentkortet gäller i 12 månader från inköpsdatum och berättigar till yogaträning på Shanti Yoga Center rabatterat till halva priset på ordinarie pris på drop in och klippkort.  Studentrabatten gäller om du studerar på minst 75% och kan visa upp giltigt mecenatkort ihop med en legitimation.


 




Vi är anslutna till Benify och Min friskvård
Benify och Min friskvård är friskvårdsportaler på internet. De samlar ledande friskvårdsleverantörer i webbaserade portaler och erbjuder svenska företag marknadens ett utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.