Erbjudande/Introductory offer


Träna med PT

En personlig tränare kan vara precis det du behöver om du känner att du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. För dig som redan tränar, men tycker du kört fast i gamla hjulspår, kan en PT hjälpa dig att träna på ett nytt sätt för att kicka igång inspirationen igen. En PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

Du vill nå en hållbar livsstilsförändring
Det här med att börja träna kan vara ett stort, nästintill oöverstigligt steg för många. Ännu svårare är det att få träningen att bli en naturlig del av vardagen. Det är lätt att ge upp och där har PT:n en viktig roll. Din personlige tränare peppar dig och hjälper dig att göra träningen till en rolig vana Om man har realistiska mål är det lättare att hitta motivationen för en hållbar livsstil och där har du ett stort stöd hos din PT.

Du vill hålla dig frisk på ålderns höst
Muskulaturen minskar och kroppens funktioner försämras när vi blir äldre. Då blir det viktigt att minska belastning på leder och skelett. Att arbeta med styrka och balans blir därför viktigare ju äldre vi blir. En PT har kunskap om vilka övningar du bör fokusera på för att hålla dig frisk länge. Du får hjälp att lägga upp en plan som passar just dig.

Erbjudande 2 privatlektioner för 1 295 kr (ord pris 1 750 kr)


Erbjudandet gäller t o m 190531 och 2 timmar (60 min x 2) med PT för 1 person. Tillkommer 225 kr/tim per extra person.

 

6 månkort + 2 valfria kurser

6M+ 2kurser

Yoga obegränsat under 6 månader på alla öppna klasser, 2 valfria kurser ingår. 4 995 kr
Erbjudandet gäller fr o m 190902  t o m 191001

 


Startkort för nya medlemmar
 


Månadskort Intro 695 kr
Prova alla våra yogaklasser i en månad för 695 kr, ord. pris 900 kr. Kortet gäller 1 månad från inköpsdatum med obegränsad träning på alla öppna klasser - ej kurser.

 Gäller på alla öppna klasser och endast för dig som inte varit hos oss tidigare. Övriga arrangemang ingår ej.
Introduktionserbjudandet kan bara köpas av nya kunder och gäller 30 dagars dagars obegränsad träning. 
Detta kort köper du HÄR. 

Introductory offer


 


 
Vi är anslutna till Benify och ePassi/Min friskvård
Benify och Min friskvård är friskvårdsportaler på internet. De samlar ledande friskvårdsleverantörer i webbaserade portaler och erbjuder svenska företag marknadens ett utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.