KURSER  NIVÅ  2

Vinyasa Flow Yoga

Period 1: 
Period 2:  9/5 - 27/6


1 gång i veckan i 8 veckor
Tid:  Onsdagar kl 19.00 - 20.30
Kursavgift: 1 750 kr
Instruktör: Stephanie Sanders


Anmälan och betalning till p1 sker
Anmälan och betalning till p2 sker senast 2/5Förvänta dig en kurs med extra flow, där varje rörelse är kopplat med andetaget, en kurs där du får utmana dig själv och möta dig själv på det fysiska såväl som det mentala planet. Med andning i fokus utforskar vi vår fysiska och mentala kapacitet.
Vinyasa flow är en fysisk yogaform som präglas av dynamiska, lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning. De enskilda positionerna är viktiga, teknik, placering, styrka, övergångarna från en position till nästa, det är här ordet flow kommer in. 
Denna kurs passar dig som gått någon av våra introduktionskurser/helgkurser eller nybörjarkurser, och t ex kan stå 3 minuter i stående hund, göra många chatarunga i en klass, vilja lära dig armbalanser, huvudstående och stå på händerna, samt för dig som vill komma vidare i din yogautövning.
Om du har haft en längre paus i din yogaträning kan detta också vara en bra nivå för dig. 


FÖRKUNSKAPER
Bra om du gått kurs Vinyasa Flow 1, Ashtanga yoga nivå 1 eller motsvarande grundkurs.

BRA ATT VETA
Läs mer Yoga på SYC och Vanliga frågor


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag till att gå denna kurs. När du betalt kursavgiften, kontakta oss på info@shantiyogacenter.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

 
BOKA KURS