Introkurser  - weekendkurser för dig som vill börja yoga

INTRO YOGA BASICS

INTRO YOGA BASICS  är en introduktionskurs för dig som vill börja utöva yoga, vill få en introduktion i vad man lär sig på kurser/klasser, vilken yogaform som passar dig.
Målet med denna kurs att du ska få grunderna för att tryggt kunna vara med på en nybörjarkurs eller våra yogaklasser. Detta tillfälle erbjuder även möjligheter att fånga upp frågor och tankar som uppstår kring yoga och dina förutsättningar.

För vem:
Kursen passar dig som aldrig har provat yoga tidigare eller har provat på, men vill lära dig grunderna ordentligt.    Vi går igenom grundläggande teknik i de klassiska yogapositionerna och hur du med fokus, andning och medveten närvaro kan möta dig själv där du är och öka din fysiska och mentala styrka och förbättra din smidighet.


Du får även svar på frågorna:
1. Vad lär man sig på yogakurserna?
2. Vad gör man på ett yogapass?
3. Vad är det för skillnad på de olika yogaformerna.
4. Vad är Hot Yoga?
5. Kurs eller öppen klass?
6. Vad passar just mig?När: 1-2 september
Tid: 9.30 - 12.00
Yogalärare: Madeleine Enhörning
Pris: 495 kr

ANMÄL DIG HÄR
 


YOGA FÖR MÄN

En yogaworkshop enbart för män. Ger ökad rörlighet och stretch av stela muskler som har en tendens att bli kortare av träning och stillasittande arbeten.
Du får lära dig yogans grundpositioner och även core-träning för mage och rygg. Det här är en  workshop/intensivkurs med introduktion i yoga inför terminskurserna.
Yoga för män kräver inga förkunskaper, du behöver inte vara flexibel för att utöva yoga. Du kommer precis som du är och vi kommer att gå igenom grunder under kursen så att du utan bekymmer och tryggt kan ta dig igenom yogaklasserna på schemat.
Går du den här kursen kan du tryggt fortsätta på nybörjarkurserna, men även kunna ta dig igenom ett yogapass på schemat.  Passar totala nybörjare, ingen erfarenhet krävs. Kursen är även för dig som haft paus i din yogautövning och vill komma igång igen.


Den här kursen passar dig som
- Vill stretcha musklerna
- Öka flexibilitet i muskler men även i rörelseomfånget
- Bli  starkare, förbättra balansen och koncentration

När:
Tid:
Yogalärare:
Pris:

Anmälan sker via vårt bokningsformulär HÄR