Introkurser hösten 2018

INTRO YOGA BASICS

INTRO YOGA BASICS  är en introduktionskurs för dig som vill börja utöva yoga, vill få en introduktion i vad man lär sig på kurser/klasser, vilken yogaform som passar dig.
Målet med denna kurs att du ska få grunderna för att tryggt kunna vara med på en nybörjarkurs eller våra yogaklasser och att du ska lära känna oss på Shanti Yoga Center.
Detta tillfälle erbjuder även möjligheter att fånga upp frågor och tankar som uppstår kring yoga och dina förutsättningar.

Du får svar på frågorna:
1. Vad lär man sig på yogakurserna?
2. Vad gör man på ett yogapass?
3. Vad är det för skillnad på de olika yogaformerna.
4. Vad är Hot Yoga?
5. Kurs eller öppen klass?
6. Vad passar just mig?

I kursen ingår:
Introduktion till yoga och meditation.
Ett härligt yogapass med fokus på yogans grundövningar.
En stunds meditation för att hitta fokus och närvaro.
Frågor och information.

När:
Tid:
Yogalärare:
Pris:

ANMÄL DIG HÄR
 


YOGA FÖR MÄN

En yogaworkshop enbart för män. Ger ökad rörlighet och stretch av stela muskler som har en tendens att bli kortare av träning och stillasittande arbeten.
Du får lära dig yogans grundpositioner och även core-träning för mage och rygg. Det här är en  workshop/intensivkurs med introduktion i yoga inför terminskurserna.
Yoga för män kräver inga förkunskaper, du behöver inte vara flexibel för att utöva yoga. Du kommer precis som du är och vi kommer att gå igenom grunder under kursen så att du utan bekymmer och tryggt kan ta dig igenom yogaklasserna på schemat.
Går du den här kursen kan du tryggt fortsätta på nybörjarkurserna, men även kunna ta dig igenom ett yogapass på schemat.  Passar totala nybörjare, ingen erfarenhet krävs. Kursen är även för dig som haft paus i din yogautövning och vill komma igång igen.


Den här kursen passar dig som
- Vill stretcha musklerna
- Öka flexibilitet i muskler men även i rörelseomfånget
- Bli  starkare, förbättra balansen och koncentration

När:
Tid:
Yogalärare:
Pris:

Anmälan sker via vårt bokningsformulär HÄR