WORKSHOPS våren 2021
 

INTRODUKTION till ASHTANGA YOGA

Ashtanga yoga är en av de mest fysiska yogaformerna. Ashtanga ger kroppen, både styrka och flexibilitet. Du jobbar med samma serie övningar, vilket gör ashtangan flödande och meditativ. Flödet av yogapositioner som sker i koordination med andningen, vinyasa krama, har som syfte att hjälpa utövaren uppnå balans och stabilitet i både kropp och själ.
Introduktion till Ashtanga ger dig en genomgång av Ashtanga yogans grundläggande komponenter. Vi går igenom och arbetar praktiskt med begrepp som ujjayi andning, bandhas, dristhi, vinyasa och sekvensens rörelsemönster.
Passar både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet av yoga men är nyfiken och vill lära dig grunderna i Ashtanga Yoga.


Students will be guided thoroughly through the basics of this dynamic style of yoga where conscious breathing, ujjayi, sun salutations, bandhas, drishti and basic knowledge of the physical and spiritual aspects of the practice are introduced. This workshop isn´t just for beginners. If you haven´t been practising for a while it´s a great way to revisit the foundations of the practice.


 

Yogateacher: Madeleine Enhörning
Saturday   11.30 - 13.30
295 sek


ANMÄL DIG HÄR/SIGN UP HERE


 WORKSHOP ASHTANGA YOGA - DEFYING GRAVITY

 

Är du redo att trotsa gravitationskraften och känna dig lättare än du någonsin varit?
Ashtanga handlar om att lära känna din kropp inifrån och ut, och under denna workshop kommer vi tillsammans uppleva att balansen mellan asana, bandhas, pranayama och drishti kan ge dig vingar. Tillsammans kommer vi uppleva flödet i Ashtanga Yogans första serie och utmana kroppen till att bli allt det som den kan vara.
Perfekt för dig som vill utveckla din yoga!

YOGALÄRARE: Sophie Lillieholm
  11.30 - 14.30
395 kr

Boka två workshops  och  och betala 695 kr.


 

WORKSHOP THE STABLE PRACTICE OF ASHTANGA YOGA


Utmana dig själv, upptäck och utforska din andning och kroppskontroll för att finna personlig utveckling i din yoga.
Ashtanga handlar om att lära känna din kropp inifrån och ut, under denna workshop kommer vi tillsammans hitta balansen mellan alla delar som skapar Ashtanga Yogans stabila helhet.
Vi kommer fördjupa oss inom Ashtanga Yogans vinyasametod centrerad kring att koppla medveten rörelse med medvetet andetag. Vi kommer förena elementen som ger övningarna flöde och känslor av lätthet, flow och styrka kombineras till ett.


YOGALÄRARE: Sophie Lillieholm
11.30 - 14.30
395 kR

Boka två workshops   och    och betala 695 kr.


 

WORKSHOP ASHTANGA YOGA MYSORE STYLE

Ashtanga yoga Mysore style är den traditionella formen av Ashtanga yoga. Mysore style innebär att var och en tränar i sin egen takt medan läraren ger individuella justeringar och korrigeringar vid behov.
Namnet är en syftning på staden Mysore i södra Indien och det sätt på vilket Ashtanga oga traditionellt lärts ut. Mysore-metoden är unik för Ashtangayogan och den dominerande formen för ashtangayogautövare över hela världen.
Att individanpassa på det här sättet gör ashtangayogan tillgänglig för alla på ett helt annat sätt än vanliga ledda klasser. Du kommer i kontakt med din andning och individuella rytm, det blir lättare att fokusera inåt och yogan blir automatiskt mer meditativ .


Den här workshopen vänder sig både till dig som utövar yoga regelbundet och vill fördjupa din träning och kunskaper om yoga, och till dig som inte har utövat ashtangayoga så länge men vill lära dig mer. Du behöver kunna ordningen på solhälsningarna och de stående rörelserna. Du kan vara med som total nybörjare, men för vi rekommenderar att först gå en av våra nybörjarkurser.
 

YOGALÄRARE: Sophie Lillieholm
 11.30 - 13.30
395 kr

 

ANMÄL DIG HÄR