Stable Practice of Ashtanga 5/9
Mysore Style 19/9
Defying Gravity 17/10
 

 


WORKSHOP ASHTANGA YOGA MYSORE STYLE
19/9
 

Ashtanga yoga Mysore style är den traditionella formen av Ashtanga yoga. Mysore style innebär att var och en tränar i sin egen takt medan läraren ger individuella justeringar och korrigeringar vid behov.
Namnet är en syftning på staden Mysore i södra Indien och det sätt på vilket Ashtanga oga traditionellt lärts ut. Mysore-metoden är unik för Ashtangayogan och den dominerande formen för ashtangayogautövare över hela världen.
Att individanpassa på det här sättet gör ashtangayogan tillgänglig för alla på ett helt annat sätt än vanliga ledda klasser. Du kommer i kontakt med din andning och individuella rytm, det blir lättare att fokusera inåt och yogan blir automatiskt mer meditativ .
Du kan börja på Mysore som total nybörjare, men för vi rekommenderar att först gå en av våra nybörjarkurser.YOGALÄRARE
Sophie Lillieholm

VAR?
Shanti Yoga Center Helsingborg

NÄR?
19 september 11.30 - 13.30

PRIS
295 kr

WORKSHOP ASHTANGA YOGA, PRIMARY SERIES


Workshop Ashtanga Yoga, Primary series
The Stable Practice of Ashtanga Yoga
5 september

Utmana dig själv, upptäck och utforska din andning och kroppskontroll för att finna personlig utveckling i din yoga.
Ashtanga handlar om att lära känna din kropp inifrån och ut, under denna workshop kommer vi tillsammans hitta balansen mellan alla delar som skapar Ashtanga Yogans stabila helhet.
Vi kommer fördjupa oss inom Ashtanga Yogans vinyasametod centrerad kring att koppla medveten rörelse med medvetet andetag. Vi kommer förena elementen som ger övningarna flöde och känslor av lätthet, flow och styrka kombineras till ett.

Workshop Ashtanga Yoga, Primary series
Defying Gravity
17 oktober

Är du redo att trotsa gravitationskraften och känna dig lättare än du någonsin varit?
Ashtanga handlar om att lära känna din kropp inifrån och ut, och under denna workshop kommer vi tillsammans uppleva att balansen mellan asana, bandhas, pranayama och drishti kan ge dig vingar. Tillsammans kommer vi uppleva flödet i Ashtanga Yogans första serie och utmana kroppen till att bli allt det som den kan vara.
Perfekt för dig som vill utveckla din yoga!


YOGALÄRARE
Sophie Lillieholm

VAR?
Shanti Yoga Center Helsingborg

NÄR?
 5 september och 17 oktober 11.30 - 14.30

PRIS
395 kr/workshop

Boka två workshops 5/9 och 17/10 och betala 695 kr.

ANMÄL DIG HÄR
 


 

Om Sophie

”Yoga är för mig ett ständigt utforskande av kropp och själ på varje individs egna villkor och ingen stund på yogamattan är den andra lik. Yogan är tillgänglig för, och gynnar alla. Mina klasser är till för dig som vill lära känna dig själv, stilla dina tankar och bygga upp din kropp på ett medvetet sätt som passar dig. Det finns yoga för alla och i min sal yogar du utefter dina förutsättningar och den form du befinner dig i. Varje stund på mattan är utveckling.”

Sophie började tidigt med Ashtanga yoga och undervisar på såväl kurser, ledda klasser och Mysoreklasser. Hon är en mycket uppskattad och respekterad lärare med en speciell förmåga att på ett inkännande sätt anpassa de fysiska övningarna utifrån individuella behov och förmedla lugn och närvaro på klasserna. Sophie har under sin resa guidats och inspirerats av Petri Räisinen, David Swenson, Kino McGregor och många fler. Med bakgrund inom flertalet fysiska yogaformer är det Ashtanga yogan som fortfarande är favoriten hos både Sophie och alla som yogar för henne.