Balance in Ashtanga 16/11
The Stable Practice of Ashtanga 15/2
och Defying Gravity  15/3
 

 

WORKSHOP ASHTANGA YOGA, PRIMARY SERIES
"BALANCE IN ASHTANGA"
16 november 2019
Är du redo att lära känna balansen mellan andning, asana och bandhas?
Ashtanga yoga handlar om att lära känna din kropp inifrån och ut, och under denna workshop kommer vi tillsammans uppleva vad balans innebär i Ashtanga yogan. Tillsammans ska vi finna verktygen för att hitta balansen i dig och din yogautveckling.
Perfekt för dig som vill utveckla din yoga!


YOGALÄRARE
Sophie Lillieholm

VAR?
Shanti Yoga Center Helsingborg

NÄR?
16 november kl 11.00 - 14.00

PRIS
395 kr

Boka två workshops 27/10 och 16/11 och betala 695 kr.

ANMÄL DIG HÄR
 


 

Om Sophie

”Yoga är för mig ett ständigt utforskande av kropp och själ på varje individs egna villkor och ingen stund på yogamattan är den andra lik. Yogan är tillgänglig för, och gynnar alla. Mina klasser är till för dig som vill lära känna dig själv, stilla dina tankar och bygga upp din kropp på ett medvetet sätt som passar dig. Det finns yoga för alla och i min sal yogar du utefter dina förutsättningar och den form du befinner dig i. Varje stund på mattan är utveckling.”

Sophie började tidigt med Ashtanga yoga och undervisar på såväl kurser, ledda klasser och Mysoreklasser. Hon är en mycket uppskattad och respekterad lärare med en speciell förmåga att på ett inkännande sätt anpassa de fysiska övningarna utifrån individuella behov och förmedla lugn och närvaro på klasserna. Sophie har under sin resa guidats och inspirerats av Petri Räisinen, David Swenson, Kino McGregor och många fler. Med bakgrund inom flertalet fysiska yogaformer är det Ashtanga yogan som fortfarande är favoriten hos både Sophie och alla som yogar för henne.