INTROYOGA för STELA MÄN
 

VAD ÄR INTROYOGA för STELA MÄN?
En introduktionskurs för dig som gärna vill börja yoga men först vill kolla vad det går ut på! Vi träffas lördag  
kl 11.30 - 12.45 och tittar på de övningar som ingår i programmet. Du får info om upplägget för kurs Yoga för Stela Män som sedan börjar 16 januari.

YOGALÄRARE
Madeleine Enhörning

VAR?
Shanti Yoga Center Helsingborg

NÄR?
Lördag     kl 11.30 - 12.45

PRIS
295 kr

ÖVRIGT
Träningskläder, använd något lätt och bekvämt t ex shorts, tights, sport top, linne.


VAD ÄR KURS YOGA FÖR STELA MÄN SOM STARTAR  LÖRDAG   ?
Kursen Yoga for Stela Män är en yogakurs utvecklad för män, som aldrig tränat yoga, men är nyfikna, stela som ett kylskåp och når ej tårna!
På kursen går vi igenom grunderna i yogan, fokuserar på grundstyrka och framförallt - yogar tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Kursen är lämpad för män som är nybörjare eller som yogat ett tag och vill lära sig mer om grunder och framförallt få en kontinuitet i yogan. Du behöver inga förkunskaper eller några speciella kläder. Det enda som behövs är din vilja att lära dig, vilja att utmana dig själv men också respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.
Yogan stärker din kropp och gör den smidigare, det är en träningsform för både kropp och själ. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem.

FÖR VEM?
Yoga för män är en kurs för dig som vill komma i form, bli starkare och smidigare genom yoga. Vi arbetar fysiskt med stärkande och uppbyggande övningar tillsammans med balans, andning och djupavslappning. De flesta män upplever att de blir mer flexibla och rörliga efter bara ett par gånger och att det är ett fint komplement till annan träning. Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs.
 

ANMÄL DIG TILL INTROKURS YOGA FÖR STELA MÄN
 

Läs mer och anmäl dig om kurs YOGA FÖR STELA MÄN