KURSER

KURSER NIVÅ 1

Kurser nivå 1 är för dig som aldrig har utövat yoga tidigare eller kanske haft en paus i ditt yogautövande. På dessa kurser lär du dig yoga från grunden. Kurserna fokuserar på att skapa kroppsmedvetenhet samt balans och stabilitet både fysiskt, emotionellt och mentalt med hjälp av medveten närvaro.


 

KURSER NIVÅ 2

Kurser nivå 2 är för dig som gått minst två kurser nivå 1 tidigare (eller motsvarande) hos oss eller har utövat yoga under en tid, som vill gå lite djupare i din träning.  Under kursen får du möjlighet att fördjupa och vidareutveckla de tekniker du tidigare lärt dig. Vi fortsätter också med nya övningar och avancerar inom andningstekniker, koncentration och meditation.
 

FORTSÄTTNING mot Mysore/Ashtanga

Denna kurs är för dig som gått en längre grundkurs plus en fortsättningskurs och som vill gå ett steg vidare i yogan. Du får lära dig alla stående rörelser, fler sittande och hela avslutningsfrekvensen. Tanken är också att du ska lära dig ordningen på alla övningarna i 1sta serien så att du sedan kan gå över till Mysore style.
 

INTENSIVKURSER


Vill du börja yoga och komma igång direkt ? Anmäl dig då till våra Intensivkurser. Under kursen går vi igenom de övningar man använder i de olika yogaformerna, andningsteknik, yogans filosofi och du får guidning i vårt utbud av kurser för att se vad som passar dig. Dessa kurser passar dig som är nybörjare men också dig som tagit en paus i ditt yogautövande och vill komma igång igen.