Yoga/Meditation & Afternoon Tea  3 oktober

VÄLKOMNA TILL EN DAG MED YOGA, MINDFULNESSMEDITATION OCH AFTERNOON TEA

En härlig eftermiddag där vi kombinerar yoga och meditation med en delikat afternoon tea-buffé, kan det bli bättre?
Vi erbjuder en dag där du lär dig mer om hur du balanserar kroppen eller helt enkelt bara unna dig en härlig dag med inkännande mjuk yoga med Madeleine, en föreläsning om varför och hur du ska meditera, följt av en härlig buffé. Vi avslutar med mindfulnessmeditation med Bhante. Alla är varmt välkomna till denna dag och inga förkunskaper behövs.
Yogapasset är inkännande och öppnande  och passar alla, både nybörjare och dig med yogavana. Vi använder våra sinnen och har lite extra fokus på andning. Medtag gärna egen yogamatta/underlag och filt. Vi har mattor till utlåning.

Kockarna på Marina Plaza dukar upp en läcker buffé i form av snittar med smakrika pålägg, minibakverk och desserter, nygräddade scones och allt som hör till en riktigt afternoon tea-buffé. Hembakat från grunden på ekologiska och vegetariska råvaror
 

VAD?
Yoga, Afternoon Tea, Mindfulnessmeditation

FÖR VEM?
För dig som vill få en allsidig och holistisk syn på livet och uppnå en kontinuerlig förbättring av hälsan med hjälp av Yoga och Meditation. Alla är välkomna för inspiration och kunskap, inga speciella förkunskaper behövs.

YOGALÄRARE/FÖRELÄSARE
Madeleine Enhörning och Bhante Santimanta    läs mer om dina lärare här

VAR
Hotel Marina Plaza, Helsingborg

NÄR
3 oktober kl 13.00 - 17.00
Sista dag för anmälan 18 september

PRIS
495 kr/pers

ÖVRIGT
Träningskläder, använd något lätt och bekvämt t ex shorts, tights, sport top, linne. Ta med egen yogamatta och filt.

ANMÄL DIG HÄR