PARTNERS


 Elite Hotel Marina Plaza Helsingborg
 

Visionen i vårt samarbete med Hotel Elite Marina Plaza är att skapa en härlig och unik yogaupplevelse som uppfyller gästens syfte och mål.

Mer om Hotel Marina Plaza:
I centrala Helsingborg vid randen av Öresunds glittrande vatten ligger Elite Hotel Marina Plaza – ett av Sveriges mest uppskattade affärs- och konferenshotell alltsedan 1991 då hotellet byggdes.
I den expansiva och dynamiska Öresundsregionen är det alltid något på gång. Mässor, möten, events, kultur och konserter lockar människor till Helsingborg. Med hotellets centrala läge precis vid Knutpunkten, med bussar, flygbussar och tåg, samt färjorna till Helsingör är Elite Hotel Marina Plaza det självklara valet för både affärsresenärer, konferensgäster och weekendgäster.
Med havet som närmsta granne bjuder Elite Hotel Marina Plaza dessutom på underbar utsikt över sundet. Känn dig som hemma.

Mer om Hotel Marina Plaza

Elin Vesterskov Kiropraktik

I samarbete med Elin Vesterskov på Clinicus får Shantis medlemmar 50% på första besöket. Ord pris 600 kr.

Mer om Elin:
Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University i Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddansk Universitet i Danmark. Elin är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR).

Välkomna att boka tid hos Elin   www.clinicus.nuHotel Rusthållargården Arild

Sommaryogan i Arild med Shanti Yoga Center i samarbete med Rusthållargården går nu in på sitt 16e år. För hotellets gäster skapar vi en härlig och minnesvärd yogaupplevelse, alltid med på fokus på gästens målsättning.

Mer om Hotel Rusthållargården: