Internationella Kvinnodagen 8 mars

Kvinnokroppen i balans!
Vi firar internationella kvinnodagen med att bjuda alla kvinnor som är intresserade av hälsa och välmående till en prova-på gång på Shanti Yoga Center.
Vi vet att kvinnokroppen söker balansen för att kunna fungera optimalt i det fysiska och det emotionella. Tyvärr har vardagsstressen blivit ett mer naturligt tillstånd för många av oss, då vi dagligen möts av måsten och förväntningar som kräver vår uppmärksamhet och tid.
För att inte kastas mellan på -och- av energinivå i kroppen, behöver vi hitta ett flöde som håller oss påfyllda och laddade.
Den största utmaning en kvinna har idag är att välja sig själv. Vi fyller på och laddar alla andra än oss själva. Att välja sig själv i första hand är förutsättning för att leva i balans med sig själv och omgivningen. Den rätta ordningen i fråga är Hur kan jag leva i kärlek till mig själv, till andra och till livet?

Under en timme får Du prova på meditation, andningsövningar och visualisering som hjälper dig att kontakta med dig själv. Vi gör några yogaövningar som frigör energin och hjälper dig att ladda om.
Välj dig själv denna dagen och ladda din fantastiska kropp med ny skön energi och lugnet som kommer inifrån.

Vi bjuder på uppfriskande dricka och tilltugg.

Välkomna till Shanti Yoga Center fredag 8 mars kl 16.15 - 17.15

Du anmäler dig genom att betala in 100 kr till Swish 0706 38 87 78/SYC S Lillieholm, där en del av pengar avsätt till INSAMLINGSSTIFTELSEN SLAG FÖR HJÄLTAR
 

Varmt välkomna!
önskar

Marina - New Expansion och Madeleine - Shanti Yoga Center Helsingborg