BOKA PT

Med en lärare som anpassar yogapraktiken efter just dina förutsättningar och behov - på tider som passar dig -  ökar kvaliteten på den tid du investerar på yogamattan. Du kan boka en enstaka tid eller mer regelbundet över en längre period. SYC personliga tränare ger det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare med träningen!
Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt med ett personligt anpassat träningsprogram. Oavsett om det handlar om att trimma golfformen, bli rörligare och starkare med yoga, komma igång efter en graviditet eller klara ett marathon. Du behöver du inga speciella förkunskaper för att träna med en PT.
När du träffar din personliga tränare för allra första gången kommer han/hon att vilja skapa sig en bild av din hälsa och träningssituation. Vid första tillfället sitter man huvudsakligen ned och samtalar med varandra. Det är viktigt att lära känna varandra och se till att båda har klart för sig mot vilka mål man gemensamt ska sträva.


Yoga och personlig träning
Vi utgår från yoga, men blandar gärna in annan funktionell träning, pilates, andningsövningar eller meditation om du vill. PT-yoga kan vara skadeförebyggande, rehabilitering, ett komplement till löpning, crossfit eller liknande eller en del av en träningsrutin. Vid det första tillfället sätter vi upp målen för träningen, går igenom dina önskemål och bestämmer upplägget
PT-yoga är en form av personlig träning med extra fokus på mentala utmaningar, balansen mellan rörlighet och styrka och ett sätt att få hjälp att använda yogan på ett säkert sätt så att du kan gå djupare in i övningarna och dig själv.
Utifrån dina önskemål och behov kan vi till exempel förebygga skador hos löpare, utveckla tekniken hos dig som yogat länge, eller lägga grunden för dig som vill börja utöva yoga själv hemma.
 


 


Bokning och priser

60 min 875 kr
 90 minuter 1075 kr
+ 225 kr per extra person
5 ggr 60 min 4 200 kr
10 ggr 60 min 6 900 kr
 PT i hemmet, pris vid förfrågan.

Giltighetstid 1 år. Avbokning senast 24 timmar innan

Personlig träning

Boka PT