Personlig träning


VARFÖR PERSONLIG TRÄNING?

Med en lärare som anpassar yogapraktiken efter just dina förutsättningar och behov - på tider som passar dig -  ökar kvaliteten på den tid du investerar på yogamattan. Du kan boka en enstaka tid eller mer regelbundet över en längre period. SYC personliga tränare ger det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare med träningen!

Du vill nå en hållbar livsstilsförändring

Det här med att börja träna kan vara ett stort, nästintill oöverstigligt steg för många. Ännu svårare är det att få träningen att bli en naturlig del av vardagen. Det är lätt att ge upp och där har PT:n en viktig roll. Din personlige tränare peppar dig och hjälper dig att göra träningen till en rolig vana Om man har realistiska mål är det lättare att hitta motivationen för en hållbar livsstil och där har du ett stort stöd hos din PT.

Du vill hålla dig frisk på ålderns höst

Muskulaturen minskar och kroppens funktioner försämras när vi blir äldre. Då blir det viktigt att minska belastning på leder och skelett. Att arbeta med styrka och balans blir därför viktigare ju äldre vi blir. En PT har kunskap om vilka övningar du bör fokusera på för att hålla dig frisk länge. Du får hjälp att lägga upp en plan som passar just dig.

Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt med ett personligt anpassat träningsprogram. Oavsett om det handlar om att trimma golfformen, bli rörligare och starkare med yoga, komma igång efter en graviditet eller klara ett marathon. Du behöver du inga speciella förkunskaper för att träna med en PT.
När du träffar din personliga tränare för allra första gången kommer han/hon att vilja skapa sig en bild av din hälsa och träningssituation. Vid första tillfället sitter man huvudsakligen ned och samtalar med varandra. Det är viktigt att lära känna varandra och se till att båda har klart för sig mot vilka mål man gemensamt ska sträva.YOGA OCH PERSONLIG TRÄNING

Vi utgår från yoga, men blandar gärna in annan funktionell träning, pilates, andningsövningar eller meditation om du vill. PT-yoga kan vara skadeförebyggande, rehabilitering, ett komplement till löpning, crossfit eller liknande eller en del av en träningsrutin. Vid det första tillfället sätter vi upp målen för träningen, går igenom dina önskemål och bestämmer upplägget
PT-yoga är en form av personlig träning med extra fokus på mentala utmaningar, balansen mellan rörlighet och styrka och ett sätt att få hjälp att använda yogan på ett säkert sätt så att du kan gå djupare in i övningarna och dig själv.
Utifrån dina önskemål och behov kan vi till exempel förebygga skador hos löpare, utveckla tekniken hos dig som yogat länge, eller lägga grunden för dig som vill börja utöva yoga själv hemma.

 


DUO ELLER GRUPP

PT yoga erbjuds till enskild individ men även som DUO, d.v.s. 2 personer. Det går även att boka en PT-yogagrupp för speciella ändamål, t.ex. för att få ihop ett arbetslag eller inom sportsammanhang för en bättre laganda. Många sportsmän/kvinnor använder PT-yoga för att förbättra fokus, koncentration och kapacitet.Så här tycker vi:
”Efter mitt första PT-möte med Madeleine visste jag att hennes yoga är precis vad min stressade kropp och sinne behövde och längtade efter. Känslan i kroppen efter första träningen var ny och helt fantastisk, jag fick en helt ny insikt om vad min kropp klarar och för första gången länge kunde jag andas rätt. Att träna hos Madeleine är en investering i mig själv och jag får verktyg att klara av vardagen samtidigt som jag vågar känna efter hur jag mår och utmana mig själv. Nu har jag fått min man att börja yoga, nästa steg blir en yogaresa!”
Margareta AnderssonJag kom till Shanti Yoga Center Hbg och Madeleine med en rygg som precis genomgått två månader av rehabilitering hos en kiropraktor. Jag har under lång tid utsatt min kropp och mitt psyke för stress och press på en nivå som tillslut resulterade i en trasig rygg. Där kiropraktiken hjälp mig att läka, har yogan tagit vid för att stärka upp och smidiggöra min kropp. Tack vare att jag tagit privata klasser med Madeleine, har jag fått hjälp att på ett grundligt sätt lära mig behärska positioner och övningar som inte bara motverkar stelhet och smärta och utan även stärker upp hela min kropp. Madeleine har också lärt mig värdet av att se inåt och hitta mig själv och att ta små effektiva pauser dagligen som passar i min vardag.
Jag är väldigt nöjd med allt vad Madeleine har gett mig - och det är dessutom ett träningsprogram + ett sätt att se mig själv som jag kan ha med mig resten av livet!
Amanda Sonesson


”Jag har väldigt mycket att tacka Madeleine för! Tränade ganska mycket redan innan jag började hos Madeleine, men fick aldrig resultaten som jag ville ha, och nu i efterhand förstår jag varför tack vare Madeleine. Min kropp har kommit i balans och jag är stark inifrån och ut! Jag har lärt mig andas, stressa ner och träna rätt! Viktigast är nog att mitt självförtroende har blivit mycket bättre, känner att jag vuxit som människa. Är otroligt imponerad av hennes kunskap, ödmjukhet, engagemang och personlighet. PT med Madeleine rekommenderas varmt!
Anders CarlssonBokning och priser

60 min 875 kr
 90 minuter 1075 kr
5 ggr 60 min 4 300 kr
10 ggr 60 min 8 500 kr
+ 225 kr per extra person
 PT i hemmet, pris vid förfrågan.

Giltighetstid 1 år. Avbokning senast 24 timmar innan

Boka PT