BOKA KURS

BOKA KURS - WORKSHOP - INTROKURS - EVENT
 

Om du vill gå en kurs behöver du boka in dig i förväg för att vara säker på att få plats – antalet platser på kurserna är begränsat.
Boka din kurs genom att fylla i nedanstående formulär och skicka. När du har skickat din bokning kommer ett mail till dig med information om din bokning och betalning.
Om du vill gå flera kurser så kan du välja det i samma anmälan. 

När du skickar anmälan har du godtagit att anmälan är bindande för den kursen du bokat.

När du går en kurs hos oss kan du ta igen ett missat kurstillfälle genom att delta i en annan kurs, alternativt öppen klass, under den tid som din kurs pågår. Det gäller oavsett anledning till frånvaron och i mån av plats.


Du är välkommen att provträna hos oss. Se Introerbjudande för nya medlemmar.




VI SÖKER KARMAYOGIS
Vi söker karmayogis till vårt team som vill hjälpa till på studion i utbyte mot obegränsad yoga. Du hjälper till att ge info på plats till kunder och hålla studion fin och fräsch. Att vara karmayogi är roligt och givande och är ett bra sätt om man har en liten budget men älskar att yoga hos oss. Perfekt för studenter.
Vid intresse och frågor så maila till
info@shantiyogacenter.se  
 

Boka kurser, weekendkurser, event och workshops här
 

  • REGISTRATION & CANCELLATION POLICIES Pre-registration with payment is required for all priced workshops. No credits are given for cancellations less than 7 days prior to the event. If an event is cancelled, you will be notified by email and will receive a full refund.