loading...

Shanti Yoga Academy Teacher Training är en internationell yogalärarutbildning på 200 timmar, godkänd av Yoga Alliance; en grundutbildning är både för dig som önskar undervisa andra och arbeta som yogalärare men passar även utmärkt om du önskar fördjupa din kunskap i yoga. Efter avslutad utbildning blir du certifierad enligt 200 RYT.

LÄS MER

Yogakurs som gör dig till en bättre löpare

Få bättre löpteknik med vårt yogaprogram för löpare där du kombinerar rörlighet, avslappning och andningsteknik. Du ökar din rörlighet och därmed även syretillförseln till muskler, ligament och leder vilket förebygger skador. I förlängningen bidrar detta till en mer effektiv och skonsam löpteknik, förbättrad andning och ökat fokus.

MER INFO

Om du är intresserad av att bli medlem på Shanti Yoga Center
så vill vi gärna boka in dig för en gratis testklass.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

För dig som vill börja yoga

Du behöver inte vara vig eller stark för att göra yoga.
Vi på Shanti Yoga Center Hbg bjuder in dig att börja där du är, kom som du är, se nya möjligheter eller bara vara.
Våra medlemmar är människor i alla åldrar, former, storlekar och förmågor.
Börja yoga nu och starta ditt nya liv - vi tar emot dig med värme!


Klicka HÄR  så guidar vi dig!

6

Bli en bättre löpare med vårt yogaprogram speciellt utformat för dig som vill förbättra din löpteknik, där vi kombinerar rörlighet, styrka och andningsteknik. Start 29/9. Anmäl dig på shantiyogacenter.se/ Kurser/fysisk yoga.

12

Fantastisk morgonyoga på piren i morgonsolen☀️ Sophie leder oss genom berättelsen om Krigarnas positioner som berättar en historia om stolthet och styrka🧘‍♂️ Namaste

15

Härlig kustvandring med Tomas i strålande solsken☀️ #shantitillkorsika2019