loading...


 

YIN YOGA LÄRARUTBILDNING 26-28/2 och 12-14/3

En utbildning för dig som vill fördjupa din egen förståelse för yin yoga och utvecklas personligt eller önskar guida andra inom yin yoga. Vi har små personliga grupper vilket skapar en fin dynamik och plats för individuell utveckling. Denna ubildning passar alla, yogalärare, vana yogautövare samt nybörjare. Under dessa dagar kommer du få en fördjupning i yin yoga, lära dig om hur man med hjälp av yogans metoder kan lyfta sin energi i kroppen, stärka sitt immunförsvar, på djupet nå delar av oss själva, leva sundare med mer närvaro och glädje.

LÄS MER


MOVING INTO STILLNESS torsdagar kl 16.30

MOVING INTO STILLNESS - MEDITATION & YIN  
I Moving into Stillness utövar vi yin yoga och meditation där du tränar närvaro i stunden och din förmåga att uppleva sinnets olika tillstånd.

LÄS MER


YOGA & AFTERNOON TEA 17 april

För dig som vill börja yoga

Du behöver inte vara vig eller stark för att göra yoga.
Vi på Shanti Yoga Center Hbg bjuder in dig att börja där du är, kom som du är, se nya möjligheter eller bara vara.
Våra medlemmar är människor i alla åldrar, former, storlekar och förmågor.
Börja yoga nu och starta ditt nya liv - vi tar emot dig med värme!


Klicka HÄR  så guidar vi dig!

JIVAMUKTI YOGA på Shanti


Jivamukti Yoga är en fysiskt utmanande och dynamisk yogaform, som inkluderar flödande asana-sekvenser, musik, mantran, meditation och filosofiska frågor.
Jivamuktiyoga utvecklades av Sharon Gannon och David Life 1984. Denna yoga grundar sig i hathayogan och dess positioner. Gannon och Life ville återföra den traditionella indiska yogans andliga aspekter till den västerländska yogan och fokusera mer på yoga som ett sätt att nå andlig upplysning och förening med världsalltet. Namnet ”jivamukti” kommer av sanskritordet ”jivanmukta”, som betyder ungefär ”väckt i detta livet”. Tanken med denna yogaform är alltså att varje enskild utövare (yogi/yogini) ska uppnå upplysning i jordelivet.

LÄS MER
 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.