loading...

YOGAKLASSER

         ASHTANGA YOGA       YIN YOGA         JIVAMUKTI
        HOT YOGA         VINYASA FLOW     SOFT FLOW & YIN

YIN YOGA

HOT YOGA

    YIN YOGA LÄRARUTBILDNING 17-19/9 och 1-3/10

En utbildning för dig som vill fördjupa din egen förståelse för yin yoga och utvecklas personligt eller önskar guida andra inom yin yoga. Vi har små personliga grupper vilket skapar en fin dynamik och plats för individuell utveckling. Denna ubildning passar alla, yogalärare, vana yogautövare samt nybörjare. Under dessa dagar kommer du få en fördjupning i yin yoga, lära dig om hur man med hjälp av yogans metoder kan lyfta sin energi i kroppen, stärka sitt immunförsvar, på djupet nå delar av oss själva, leva sundare med mer närvaro och glädje.


"Jag är så tacksam att jag anmälde mig och gick den utbildningen.
Att få lyssna och lära av Madeleine får en att både vilja vidare, våga möta livet och utvecklas. Hennes enorma kunskap inom Yoga förmedlar hon på ett lugnt och pedagogiskt sätt men även med en gnutta humor.
Vi fick en helhetssyn med en bra balans av alla delar, en förståelse över både det fysiska och det mentala.
Att dessutom få göra detta i en härlig grupp med en blandning av Asanas, diskussioner, hemläxa och egna pass gjorde utbildningen till en sådan härlig upplevelse.
Väl investerade timmar!"
Namaste Kristina

LÄS MER
 


 


MOVING INTO STILLNESS torsdagar kl 16.30

MOVING INTO STILLNESS - MEDITATION & YIN  
I Moving into Stillness utövar vi yin yoga och meditation där du tränar närvaro i stunden och din förmåga att uppleva sinnets olika tillstånd.

LÄS MER


YOGA & AFTERNOON TEA  9 oktober

För dig som vill börja yoga

Du behöver inte vara vig eller stark för att göra yoga.
Vi på Shanti Yoga Center Hbg bjuder in dig att börja där du är, kom som du är, se nya möjligheter eller bara vara.
Våra medlemmar är människor i alla åldrar, former, storlekar och förmågor.
Börja yoga nu och starta ditt nya liv - vi tar emot dig med värme!


Klicka HÄR  så guidar vi dig!

JIVAMUKTI YOGA på Shanti


Jivamukti Yoga är en fysiskt utmanande och dynamisk yogaform, som inkluderar flödande asana-sekvenser, musik, mantran, meditation och filosofiska frågor.
Jivamuktiyoga utvecklades av Sharon Gannon och David Life 1984. Denna yoga grundar sig i hathayogan och dess positioner. Gannon och Life ville återföra den traditionella indiska yogans andliga aspekter till den västerländska yogan och fokusera mer på yoga som ett sätt att nå andlig upplysning och förening med världsalltet. Namnet ”jivamukti” kommer av sanskritordet ”jivanmukta”, som betyder ungefär ”väckt i detta livet”. Tanken med denna yogaform är alltså att varje enskild utövare (yogi/yogini) ska uppnå upplysning i jordelivet.

LÄS MER
 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.